Vanomobil
GoBoony
Urbano
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile

Inhoud

Campersite op Instagram

Over vrijheid

Is vrijheid het hoogste goed? Het zou zomaar kunnen. Vrijheid is wat ieders hartje begeert, al is de invulling van het begrip vrijheid telkens anders. Freedom is what you make it. Vrijheid betekent voor mij wég kunnen zijn. Fysiek, mentaal: adíos! Ontsnappen aan de was en de plas en enveloppes met venstertjes in de brievenbus. Andere lucht opsnuiven, of het nu in Scandinavië, Scheveningen of Slovenië is. Mezelf even onderdompelen in een andere (eet)cultuur of omgeving en opnieuw ten volle verwonderd zijn. 

Vrijheid is voor mij het moment waarop de mobilhome vertrekkensklaar is. Alles wat dan nog gebeurt: het zal moeten wachten. Off we go! Of zoals we in het West-Vlaams zo mooi zeggen: we zien ’t gat in. Toet in den droai é! 

Eigenaars van een camper of busje weten hoe het voelt. Je rijdt de straat uit, en route pour l’aventure. Muziek op, of net niet. Je reist naar een verre bestemming zoals het hoge Noorden of het warme Zuiden of misschien vier je liever vakantie in eigen land? Je hebt je eigen bed mee en je ziet wel waar je uitkomt. Weg is weg! Heerlijk!

Freedom is a state of mind

Vrijheid schenken én ontvangen

© Goboony

Gedeelde smart is halve smart, maar gedeelde vrijheid? Da’s dubbele vrijheid. Dankzij deelplatformen kan je een camper of busje (ver)huren en meegenieten. Deelplatform Goboony weet dat campers gemiddeld 48 weken per jaar stilstaan.
Wacht eens even: 4 weken kampeerpret en 48 weken op stal? Zonde! Het gevoel van vrijheid dat je onderweg ervaart, dat wil Goboony precies met zoveel mogelijk anderen delen.

Een camper (ver)huren via Goboony is geen risico – integendeel: er wordt omnium verzekerd tot € 120 000 dankzij een unieke dagverzekering. Als huurder kies je welk type camper bij jou past. Van oldschool busje tot hyperuitgeruste mobilhome: het aanbod is quasi eindeloos.

Met al je vragen kan je bij de klantendienst terecht of rechtstreeks bij de verhuurder. Goboony maakt er een erezaak van om je persoonlijk én in het Nederlands te ondersteunen bij het huren of verhuren. Niet van het kastje naar de muur, maar van de camper naar je droombestemming. 😉

Je blokkeert als verhuurder je eigen vakantie en dan zie je hoeveel ruimte er over blijft om te verhuren… Gemiddeld verdient een verhuurder zo’n € 6000 jaarlijks. Misschien dek je dankzij de verhuur kosten van je eigen verzekering en is dit de kans om nieuwe winterbanden of een elektrische fiets bij elkaar te sparen. Ook hier: freedom

Uiteraard kocht je als particulier geen camper om eraan te verdienen. Je kocht je vrijheid op wielen om ervan te genieten, zo vaak en zo intens mogelijk. Al zal je wellicht akkoord zijn dat het zonde is als je camper – zoals het gemiddelde aangeeft – 48 weken per jaar stilstaat.   

Download je gratis e-book

In dit handige e-book ontdek je alles over hoe verhuren eraan toegaat én krijg je 23 praktische tips mee.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Goboony.

Vanomobil
Vanomobil
GoBoony
GoBoony
Urbano
Urbano
SEC Construction
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile
ABC Mobile

Campersite.be

Account registreren

Gebruikersnaam *
E-mailadres *
Wachtwoord *
Bevestig uw wachtwoord *
Telefoonnummer
Verberg mijn telefoonnummer
Zakelijk account
Heeft uw onderneming betrekking tot kampeerauto's?
Bedrijfsnaam
Btw-nummer
Website
Contactpersoon naam
Contactpersoon E-mail
Contactpersoon telefoon
Facturatie straat en huisnummer
Facturatie postcode en gemeente
Voeg uw winkel/toonzaal toe