banner-slide-2-nieuw-def-aangepast
banner-cmp-winter-1
banner-winter-3

Over Campersite.be

Van versie 1.0 naar 2.0

Er was eens.. een gek idee in het voorjaar van 2021.

- "Gaan we Campersite overnemen en nieuw leven inblazen?"
* Oké, dat lijkt me goed.
- "Iemand zorgt voor de techniek, iemand voor de tekst?"
* Let's go!

Zo ging het bijna, maar toch niet helemaal. 😉

Op deze pagina lees je hoe Campersite.be tot stand kwam en waar we heen willen met Campersite. 
Want een website voor en door happy campers, die moet toch érgens naartoe. 😉

De geschiedenis van Campersite.be in een notendop

Hoe het ooit begon

Noël Swaenepoel was een vijftiger toen de mobilhome – met echtgenote Mariette – quasi nooit thuis was. Altijd onderweg. De grens ging telkens iets verder liggen en in Europa zullen ze zowat elk land gezien hebben. Tot op vandaag gaan ze vaak én graag op pad met hun motorhome.

Noël mogen wij opa noemen. We leerden al vroeg dat de wereld meer was dan ons eigen dorp – hoe mooi dat ook mag zijn. Wij, twee van zijn kleinkinderen, gingen zomer en winter mee op pad. De plekken die we bezochten met de motorhome, werden nadien gedocumenteerd voor Campersite. Opa ademt motorhomes en is dol op technologie en Campersite.be was eigenlijk een logisch gevolg van die beide passies.

20 jaar Campersite.be

De schoenen om te vullen zijn groot, want opa is doorheen de jaren een wandelende motorhome-encyclopedie geworden. Een fijne én up-to-date encyclopedie wel, want ook vandaag is opa nog steeds zeer goed op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de motorhomewereld. 

De goesting om Campersite 2.0 te doen slagen is eveneens groot. Campersite.be verdient een modern jasje. 
Na 20 jaar ruilen we de gekende look voor een eigentijdse versie. 

Wie runt de site anno 2021?

Je zou kunnen zeggen dat Campersite voor een stukje het DNA van de nieuwe beheerders bepaalt. Hierboven kon je al ontdekken dat we twee kleinkinderen van de stichter zijn. 

We stellen onszelf graag even voor.

  • Jens – 28 – vriend van Sam – computerwizard – techneut – brengt veel tijd door in de fitness – houdt van gezond eten – F1 en autoliefhebber – ondernemer pur sang – broer van Freya
  • Freya – 33 – echtgenote van Ruben – moeder van twee – mobilhome-eigenaar – Bourgondiër – speelt met woorden – zot van pastel – houdt van het Noorden – zus van Jens

Aangenaam!

Wie doet wat?

Op basis van bovenstaande introducties is het vast duidelijk dat Jens de site én de bijhorende advertentiewebsite technisch in orde brengt en dat Freya de content aanbrengt, bewerkt en een Campersite-sausje geeft. 

Waar ligt de focus van Campersite 2.0?

We hopen dat je hier – net zoals de voorbije 20 jaar – alles terugvindt waarnaar je op zoekt bent als liefhebber of eigenaar van motorhomes, caravans, et cetera. We bieden je graag inside information aan over motorhomes, de leukste reisverhalen, de interessantste zoekertjes en we hopen je op deze manier kampeerinspiratie en goesting om de wereld te ontdekken te geven. 

We zouden het als een groot compliment ervaren als je hier alles zou vinden wat je zoekt. 
Tips zijn steeds welkom via e-mail of via onze sociale media.

Wees welkom en... graag tot ergens onderweg!

Team Campersite.be

Freya en Jens