Vanomobil
GoBoony
Urbano
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile

Inhoud

Campersite op Instagram

James Bond neemt Atlantische route

En jij kan mee op avontuur!

James Bond & co gaan op avontuur in Noorwegen. Campersite was er natuuuuurlijk al een stuk eerder, maar wij hebben wellicht een iets rustigere agenda dan Mr. Bond.

Terwijl JB hier en daar nieuwe Bond girls oppikt met zijn (elektrische?) Aston Martin, hielden wij halt om een visje te vangen onderweg - of om even gek te poseren.

Noorwegen is het decor voor de nieuwste Bond blockbuster “No Time to Die“. Dit hoeft niet te verbazen want de landschappen zijn uitermate filmisch én BondesqueDe Atlantische route is één van ’s werelds mooiste wegen. De harmonie tussen natuur en infrastructuur is adembenemend. De acht kilometer lange route verbindt Kristiansund en Molde en zo dus ook het vasteland met de verschillende eilandjes. 

De ene dag is de andere niet

In 1989 opende Noorwegen de overigens tolvrije Atlantic Road. De route is het hele jaar door prachtig, maar biedt verschillende contrasten. Zo kan je er genieten van een rustige zomerdag of kom je er misschien terecht in een storm waarbij de golven en het schuim een show voor al je zintuigen opzetten. 

Attracties of andere grote culturele bezienswaardigheden hoef je niet te verwachten in deze buurt, en maar goed ook. De route op zich is een ommetje waard. 

De route is 8274 meter lang, maar je kan er makkelijk enkele uren over doen. Er zijn vele stopplaatsen onderweg, heuveltjes en schitterende uitzichten. Wel opletten voor wilde achtervolgingen, met die James Bond in de buurt…

Foto’s Visit Norway

Vanomobil
Vanomobil
GoBoony
GoBoony
Urbano
Urbano
SEC Construction
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile
ABC Mobile

Campersite.be

Account registreren

Gebruikersnaam *
E-mailadres *
Wachtwoord *
Bevestig uw wachtwoord *
Telefoonnummer
Verberg mijn telefoonnummer
Zakelijk account
Heeft uw onderneming betrekking tot kampeerauto's?
Bedrijfsnaam
Btw-nummer
Website
Contactpersoon naam
Contactpersoon E-mail
Contactpersoon telefoon
Facturatie straat en huisnummer
Facturatie postcode en gemeente
Voeg uw winkel/toonzaal toe