Vanomobil
GoBoony
Urbano
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile

Inhoud

Campersite op Instagram

Knaus en Weinsberg in de prijzen

Caravaning en Promobil deelden prijzen uit namens de lezerspoll “Caravan van het jaar 2022” en “Camper van het jaar 2022”. De Knaus Tabbert groep viel in verschillende categorieën in de prijzen: zo was er goud voor de CaraHome van Weinsberg en voor de Knaus VAN TI.

Weinsberg wint categorie "alkoof tot 55 0000 euro"

De Weinsberg CaraHome wint de lezerspoll in de categorie alkoofmodellen tot maximaal 55 000 euro. Ook in 2020 was er al een grote appreciatie voor dit model met een tweede plaats. 

De CaraHome is een klassiek gezinsvriendelijk alkoofmodel. Vorm en functie gaan hand in hand. 

Dit type is geschikt voor families (tot wel zes slaapplaatsen), want: ruimte én opbergmogelijkheden. Verwacht niet te veel tierlantijntjes – wie heeft daar ook nood aan, als je beslist om met een groot gezin op vakantie te gaan – maar een modern interieur en een klassiek uiterlijk. 

Knaus VAN TI beste semi-integraal

De Knaus VAN TI werd door de Duitse lezers van Promobil en Caravaning uitgeroepen tot beste half integrale camper. Het is een smalle, compacte motorhome (2,2 meter breed buitenmaat; 6 of 7 meter lang) geschikt voor twee personen en is erg wendbaar. Bovendien heeft deze VAN TI een laag leeggewicht. Zoals reeds vaker besproken: laadvermogen is zo belangrijk en dat heb je hier ook met de ruime garage achterin.

De smalle motorhome doet het goed langs kronkelende wegen en smallere straatjes in de stad. Tegelijk heb je binnenin alle comfort: er is een comfortabele L-zitgroep die verschoven kan worden voor extra woonruimte en bewegingsvrijheid. 

Een fijne verrassing is de kledingstang achter de deur. Zo kan je je kledij weg hangen zonder dat die in het deurgang bungelt zoals bij heel wat andere motorhomes. Op zich niks ergs, maar voor liefhebbers van een clean interieur zoals ikzelf, is dit slimme trucje mooi meegenomen.

Vanomobil
Vanomobil
GoBoony
GoBoony
Urbano
Urbano
SEC Construction
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile
ABC Mobile

Campersite.be

Account registreren

Gebruikersnaam *
E-mailadres *
Wachtwoord *
Bevestig uw wachtwoord *
Telefoonnummer
Verberg mijn telefoonnummer
Zakelijk account
Heeft uw onderneming betrekking tot kampeerauto's?
Bedrijfsnaam
Btw-nummer
Website
Contactpersoon naam
Contactpersoon E-mail
Contactpersoon telefoon
Facturatie straat en huisnummer
Facturatie postcode en gemeente
Voeg uw winkel/toonzaal toe