Vanomobil
GoBoony
Urbano
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile

Inhoud

Campersite op Instagram

ANWB kiest beste kleine campings van het jaar 2022

De winnaars van de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2022 zijn bekend! Meer dan 26.000 stemmen werden uitgebracht en 8 campings vielen in de prijzen in 4 verschillende categorieën. 

ANWB houdt deze verkiezing reeds sinds 1987. De overwinning brengt voor de campingeigenaars eeuwige roem, maar vooral extra aandacht en naambekendheid met zich mee. 

Categorie: beste kleine camping 2022

Een kleine camping is voor ANWB een camping met minder dan 60 plaatsen, veelal in het groen gelegen én met veel aandacht voor persoonlijke touch en service.
In deze categorie primeerden prijs-kwaliteit en sanitair voor de kiezers. 

In Nederland: Camping Duinzoomhoeve, Julianadorp

Kamperen bij de boer aan de Noordzeekust kan ook luxueus én mooi. Camping Duinzoomhoeve is gelegen middenin de bollenvelden: wat een prachtige beelden levert het op als de tulpen in bloei staan! 

Camping Duinzoomhoeve telt 30 kampeerplaatsen en ligt op enkele minuutjes wandelen van het strand. Kleinschalig, verkeersluw en kidsproof! Ook fijn zijn de buitenkookplaatsen (barbecue en pizzaoven), overdekte fietsenstalling met mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden, hangmatten, … 

We laten ons graag vertellen dat regio Den Helder / Kop van Noord-Holland het meeste zonne-uren in Nederland te bieden heeft. Deze camping gaat alvast op ons lijstje omwille van het schoon (en verwarmd) sanitair, faciliteiten voor de kinderen én op wandelafstand van het strand en toegegeven: de fotomogelijkheden tussen de tulpen. Welke (groot)moeder kan nu geen kiekje van de kinderen tussen de bloemen appreciëren? 

In het buitenland: Camping44, Loro Piceno (Italië)

Camping44 in Loro Piceno volgt zichzelf op als beste kleine camping in het buitenland. Een bevestiging dat het écht wel goed toeven is tussen de olijfbomen en bergen in Loro Piceno, een kleine gemeente in Midden-Italië. 

Camping44 is een agriturismo-camping en telt 25 plaatsen, een magnifiek zicht op de bergen en… Nederlandse eigenaars: Rens en Rachel van Hilst. In juli 2019 opende Camping Quarantaquattro. 

Camping44 lijkt de place to be (of hoe zeg je dat in het Italiaans?!) om even helemaal niks te “moeten”.
De blikvangers voor ons zijn het kindvriendelijke karakter (denk: zwembad, speeltuin, zandbak, familiedouche), de self-service bar én de mogelijkheid om brood en verse groenten uit de eigen tuin aan te kopen.

Verder ook interessant: het dorpscentrum ligt op 600 meter afstand, met andere woorden: barretjes met Italiaanse gelato en winkels met huisgemaakte pasta’s liggen op wandelafstand.
Huisgemaakte pasta met heerlijke olijfolie bereid, zonsondergang, een wijntje erbij… en ik denk dat dit best dicht aanleunt bij la dolce vita.

Heb jij ook vakantiekriebels?

Bekijk hier alvast de website van Camping Duinzoomhoeve in Julianadorp en hier droom je weg naar Camping44 in la bella Italia.

Vanomobil
Vanomobil
GoBoony
GoBoony
Urbano
Urbano
SEC Construction
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile
ABC Mobile

Campersite.be

Account registreren

Gebruikersnaam *
E-mailadres *
Wachtwoord *
Bevestig uw wachtwoord *
Telefoonnummer
Verberg mijn telefoonnummer
Zakelijk account
Heeft uw onderneming betrekking tot kampeerauto's?
Bedrijfsnaam
Btw-nummer
Website
Contactpersoon naam
Contactpersoon E-mail
Contactpersoon telefoon
Facturatie straat en huisnummer
Facturatie postcode en gemeente
Voeg uw winkel/toonzaal toe