Vanomobil
GoBoony
Urbano
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile

Inhoud

Campersite op Instagram

Warm welkom op Campersite.be

Wat een weekend! Er werd een nieuw K3’tje gekozen, de eerste sneeuw viel in Laag-België en de vernieuwde Campersite.be staat online. Wij hebben alvast gekozen wat wij hét hoogtepunt van het weekend vonden. Sorry Julia en d’Ardennen. 😉

Onze 2.0-versie staat online: het nieuwe jasje. Uiteraard ontbreken er nog zaken en is er hier en daar nog iets dat mogelijks niet of niet meteen werkt… zo blijven we bezig en weten we hoe we deze “Cyber Monday” zullen doorbrengen. 
We optimaliseren zo snel en zo goed mogelijk. Alvast bedankt dat je hier even een kijkje komt nemen! 

Wegwijs

Uiteraard voelt deze website nieuw aan en is het wat zoeken naar je favoriete items. Hierbij willen we je graag een beetje op weg helpen. 

Ben je op zoek naar het forum?

Verschillende logins

Een login op Campersite.be is niet hetzelfde als een login voor het forum. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. 
Met een login op Campersite.be zelf kan je een advertentie beheren en plaatsen of reageren onder een artikel en die is niet gelijk aan je login voor het forum

In de linkerzijbalk op onze startpagina vind je een directe link naar het forum.

Ben je op zoek naar informatie of inspiratie?

Informatie en inspiratie

Onder het menu “Op zoek naar informatie“? vind je… jawel… informatie. 😉 Je vindt er alle meer technische artikels en als je op de menulink staat zonder erop te klikken, kan je naar het onderdeel Reisinspiratie.

Onder Reisinspiratie serveren we je zowel nieuwe reisverhalen, blogs ter inspiratie als het archief met reisverhalen van Campersite.be (onderaan de pagina!). Je kan tot in de jaren ’90 terugreizen. Ideaal op een regenachtige zondagmiddag met een kopje koffie, als je ’t ons vraagt – of voor wie in quarantaine zit en dàcht alle hoekjes van het internet gelezen te hebben. 😉

Advertentiewebsite

Een advertentie plaatsen en beheren kan je voortaan zelf. In het verleden ging alles manueel: van overschrijvingen controleren tot uiteindelijk het zoekertje plaatsen, aanpassen, verwijderen, noem maar op. Een hele klus als je bedenkt dat er door de jaren heen duizenden zoekertjes de revue passeerden. 
Dankzij het online betaalsysteem is het zo gepiept en ben je niet afhankelijk van het moment waarop wij onze mailbox openen. 

Bij vragen blijven we uiteraard bereikbaar – via e-mail bieden we support, alsook via een live chatmodule op deze website (herkenbaar aan het donkergroene bolletje met geel tekstwolkje linksonder of rechtsonder).
Hierbij een warme oproep om niet met vragen te blijven zitten, maar om ze meteen te stellen, want ook hieruit kunnen wij leren en de site eventueel aanpassen en verbeteren.

Het is leuk om dingen niet te kunnen, want dan kun je iets nieuws leren

Nieuws

Via het onderdeel “Nieuws” brengen we je de recentelijk geplaatste nieuwsberichten op Campersite. Dit kan gaan van een nieuw type motorhome over een gloednieuwe hype tot een opmerkelijk nieuwsfeit van een constructeur. 

We brengen niet elk nieuwtje uit onze mailbox, maar wat wij fijn vinden om te delen met jullie, en steeds op onze eigen manier. 

Als je op de menulink “Nieuws” blijft staan zonder te klikken, vind je ook daar een link naar het forum. 

Veelgestelde vragen

Wat handig, die FAQ! Niet het vloekwoord, maar de Frequently Asked Questions-pagina op Campersite.be. Hier probeerden we in jullie hoofden te kruipen en plaatsten we zelf al de antwoorden op veelvoorkomende vragen. 

Vind je het antwoord op jouw prangende vraag niet terug? Net zoals hierboven vermeld: geef gerust een seintje via alle mogelijke kanalen.

Vanomobil
Vanomobil
GoBoony
GoBoony
Urbano
Urbano
SEC Construction
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile
ABC Mobile

Campersite.be

Account registreren

Gebruikersnaam *
E-mailadres *
Wachtwoord *
Bevestig uw wachtwoord *
Telefoonnummer
Verberg mijn telefoonnummer
Zakelijk account
Heeft uw onderneming betrekking tot kampeerauto's?
Bedrijfsnaam
Btw-nummer
Website
Contactpersoon naam
Contactpersoon E-mail
Contactpersoon telefoon
Facturatie straat en huisnummer
Facturatie postcode en gemeente
Voeg uw winkel/toonzaal toe