Vanomobil
GoBoony
Urbano
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile

Inhoud

Campersite op Instagram

Kerstmarkten Duitsland

Mooiste Kerstmarkten in Duitsland met motorhome parking

Aken 140 km van Brussel, aan de grens met België
De kerstmarkt in Aken rond het stadhuis en de Dom is verlicht. In buurt van de kerk van Karel de Grootte staan er feestelijke kerstkraampjes. De pleintjes rondom het centrum van het stadhuis en de winkelstraten zijn sfeervol verlicht met lichtjes en in alle kleuren. Er is een uitgebreide aanbod aan mooie en originele, degelijke en kostbare voorwerpen op deze kerstmarkt. De winkelstraten in de buurt zijn best ook meegenomen en ook de typische bakkerijen en eethuisjes.

Stadsdistrict Köln Keulen op 270km van Gent
Keulen Winkelstad met een gezellige ´echte´ Duitse Kerstmarkt.
Als je van winkelen houd zit je goed in Keulen. Het centrum die ver doorloopt, met veel lange zijstraten. Veel exclusieve winkels, diverse straten die ook winkels met merken kleding hebben.
Vanaf Barbarosaplatz tot Friesenplatz zijn er veel restaurants. Het is de moeite waard om over de bekende brug te lopen de ´Hohenzollernbrucke´. En een aanrader is de LVR toren met uitzicht over Keulen vanaf een hoogte van 100 meter.

Mensen die reserveren krijgen de mooiste plaatsen.
Opgelet Umwelt zone, milieu sticker is verplicht. Tot het centrum van Keulen is het vier kilometer,
je kan er naartoe met de fiets of met de U Bahn.

Duitse Kerstmarkten in de Eifel

Monschau 151km van Brussel, aan de grens met België
Bij voorkeur plant men het bezoek in Monschau aan de Belgische grens zo dat men er tot in de vroege avond kan blijven. De aanbrekende duisternis, de passende kerstverlichting en de kerstliederen die door verschillende ensembles worden gespeeld, scheppen een unieke voor Kerstmis typische sfeer, waarvan zelfs de meest door de wol geverfde niet-romanticus bij een glaasje glühwein geniet. lees meer

Op de camperplaats in Monschau zijn maar 5 Camperplaatsen, Het is best om s’morgens aan te komen
camperplaats Monschau camperplaats Simmerath op 8.5km van Monschau

Kerstmarkt in Bad Münstereifel op 220km van Brussel
Bad Munstereifel is een volledig ommuurd middeleeuws stadje met 4 poorten en meer dan 300 mooie oude gebouwen, die onder monumentenzorg vallen. De meest bezienswaardige gebouwen en restaurants bevinden zich aan of rond de hoofdstraat, met in het midden een riviertje de Obere Erft in een bedding van oude kademuren. Het Gothische Stadhuis “Rote Rathaus” dateert uit 1470.

De Kerstmarkt is verspreid over de hoofdstraat wat een aangenaam gevoel geeft, je kan tegelijk genieten van de historische stad Bad Munstereifel en tegelijk van de vele kerststalletjes.

Wohnmobilpark Münstereifel Dr Greve Strasse 53902 Bad Munstereifel Stellplatz Bad Munstereifel

Duitse Kerstmarkten in het Ruhrgebied

Kerstmarkt Dortmund op 291km van Gent
Een van de mooiste en grootste kerstmarkten in Duitsland. Aan meer dan 300 kraampjes met kunsthandwerk, kerstdecoratie, buitengewoon speelgoed en nog veel meer moois.

De 7 grootste Kerstmarkten in Dortmund zijn op de Hansaplatz, Petri Kirchplatz, Platz von Netanya,
Platz von Leedz, Reinoldi Nordseite, Willy-Brandt-Platz en de Reinoldi Kirchplatz.

Daarnaast bevindt zich in Dortmund een groot overdekt shoppingcentrum en de wellicht grootste kerstboom van Duitsland.

De motorhome parking Wischlingen is gesloten, er staan nu bungalows voor vluchtelingen

Camperplaats Dortmund Wischlingen de Kerstmarkt met de S-Bahn is twee haltes verder.

Düsseldorf op 252km van Gent
Het sfeervolle oude stadscentrum van Dusseldorfin Duitsland wordt elk jaar omgetoverd in een leuke kerstmarkt. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke gluhwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd. lees meer over de Kerstmarkt in Dusseldorf

Camperplaats Robert Lehr Ufer Dusseldorf

2 Kerstmarkten in Oberhausen in het Ruhrgebied op 250km van Gent
Centro Oberhausen logoEr zijn 2 kerstmarkten in Oberhausen Noordrijn-Westfalen, in het CentrO Winkelcentrum en in Oberhausen Altstadt. In het winkelcentrum CentrO in Oberhausen zit je in een echte kerstmarkt, een sprookje van fonkelende groene kerstbomen met kristallen bonte kerstballen, en fascinerende lichtjes. Rond de hallen van het grootste winkelparadijs van Europa (alleen in oppervlakte) zijn rond de 150 gedecoreerde kerstkraampjes. Ook in het winkelcentrum zelf zal je de kerstsfeer proeven met meer dan 50.000 kerstlichtjes.

Op de oude markt in het centrum van Oberhausen vindt jaarlijks de traditionele kerstmarkt plaats. Hier vind je een nog een echte orginele kerstmarkt met 300 versierde kerstbomen.

Breng ook een bezoek aan het Bero winkelcentrum, klik op het logo, er is een Milieu vignet (groene Umwelt Sticker) nodig om Bero te bezoeken.
In tegenstelling tot Centro zijn er ook kruidenierswinkels bij Bero.

Motorhome Parking in Oberhausen, de camperplaats ligt in de Umwelt ZONE maar is bereikbaar zonder vignet, er is een uitzondering voorzien voor motorhomes die naar de Stellplatz rijden.

Duitse Kerstmarkten in de Niederrhein

Kerstmarkt Goch Duitse Niederrhein op 225km van Gent
Kerstmarkt in Goch tussen de winkels in het centrum en de druk bezochte kerstmarkt in en rond het klooster Graefenthal. Duitse Weihnachtsmarkt met beperkte opening, 1 weekend half december

Kerstmarkt Kleve in de buurt van Goch is al open van het laatste weekend van november 2015 tot en met het eerste weekend van december, de Kerstmarkt is in het park Forstgarten dat in 1653 voor Johan Maurits van Nassau werd aangelegd. Er is een gratis pendelbus naar het centrum van Kleve (1km).

Kevelaer Kerstmarkt in de bedevaartplaats met kramen die vooral gevuld zijn met religieuze artikelen en een kerststal die uitgebeeld wordt door levende personen en dieren. Doorlopend open gedurende 3 weken.

Meer Kerstmarkten langs de Duitse grens met Nederland

Camperplaats 47574 Goch Friedensplatz Thielenstrasse Motorhome Parking Goch

Kerstmarkt in Xanten Niederrhein op 235km van Gent
Xanten is een schattig stadje, ook hier is er een kleine kerstmarkt. En vanuit Xanten kun je ook andere kerstmarkten bezoeken. Hier ben je in Noordrijn-Westfalen de Beneden Rijn waar 60 dorpen en steden zijn met een camperplaats, en waar overal een kerstmarkt is. Zie ook Niederrhein

Camperplaats Xanten

Duitse Kerstmarkten aan de Moezel op 250km van Brussel

Koblenz Duitsland op 290km van Brussel
In de schilderachtige historische binnenstad van Koblenz aan het Deutsches Eck bevindt zich een romantisch kerstparadijs met 100 feestelijke kraampjes dat zich uitstrekt van de Plan en de Liebfrauenkirche tot de Jesuitenplatz. Bij de Liebfrauenkirche is er een kunstnijverheidsmarkt met sierkunstenaars, glasblazers, zeepmakers, kunstsmeden, houtsnijders en sieradenmakers. Alle producten komen voor uw ogen tot stand. En wie langer blijft, ontdekt tijdens het ‘sterrenshoppen’ tot middernacht nog veel meer. bron

Camperplaats Koblenz vóór de camping gratis camperplaats Koblenz

Midden Moezel op 265 km van Brussel
Bernkastel : Kerstmarkt in de historische binnenstadt. Van 21 november tot december kunt u de 40 kleine marktkraampjes bezoeken, waar u de verrukkelijkste kerstspecialiteiten en decoratie kunt kopen.

Camperplaatsen in Bernkastel aan de Moezel parkeren tot 18h.

Cochem: De Weihnachtsmarkt in Cochem aan de Moezel is een rustige maar pittoreske kerstmarkt, zeer gevarieerd en divers aan de Endertplatz. Een kleine kerstmarkt is deels overdekt en in een grote tent, in centrum van de stad Cochem aan de Moezel.
camperplaatsen in Cochem

Traben-Trarbach : Een ondergronds netwerk van wijnkelders met Kerstmarkt uit de jaren 1900, toen was dit stadje aan de Moezel zowat het mekka van de Moezelwijn. ondergrondse wijnmarkt in Traben-Trarbach.

Camperplaats Traben-Trarbach

Kerstmarkt Trier aan de Moezel op 251km van Brussel

Trier in Duitsland heeft een schilderachtige kerstmarkt midden op een middeleeuwse marktplein in het zicht van de imposante Dom kerk.
Op de 95 versierde marktkramen vindt je een ruime keuze aan kerstartikelen, houten speelgoed, kaarsen, handgeblazen en gegraveerd glaswerk, cadeautjes, aardewerk en nog veel meer. Uiteraard zijn er ook de braadworsten, aardappelpannenkoeken en andere typische gerechten uit de Moezel te vinden. De verschillende winkelstraten rond de markt zijn ook weeldig verlicht.

De kerstmarkt zelf is een klasieke Duitse kerstmarkt zoals de andere markten, maar de Romeinse gebouwen rond de markt maakt het wel iets bijzonder. bron

Aan de Moezel zijn er tientallen kerstmarkten met een camperplaats, De Moezel is een zeer interessante regio voor motorhomes, je bent er altijd welkom. Ze vinden altijd iets uit om te feesten, en ze drinken en verkopen zalige moezelwijn.

Regio Nordrhein Westfalen

5 Kerstmarkten in Munster op 320 km van Brussel

Vijf kerstmarkten worden omgetoverd tot een romantisch decor. Glühwein en sfeervolle muziek zorgen voor dat speciale kerstgevoel. Aan de Aegidiimarkt staat een kerststal met kribbe, rondom de Lambertikerk staan gezellig ingerichte kerstkramen en direct voor de Überwasserkirche op het historische plein is misschien wel de mooiste kerstmarkt van Münster gelegen, de Giebelüüskesmarkt. Deze jongste markt biedt vooral ambachtswerk, cadeau artikelen en culinaire lekkernijen.

Vanomobil
Vanomobil
GoBoony
GoBoony
Urbano
Urbano
SEC Construction
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile
ABC Mobile

Campersite.be

Account registreren

Gebruikersnaam *
E-mailadres *
Wachtwoord *
Bevestig uw wachtwoord *
Telefoonnummer
Verberg mijn telefoonnummer
Zakelijk account
Heeft uw onderneming betrekking tot kampeerauto's?
Bedrijfsnaam
Btw-nummer
Website
Contactpersoon naam
Contactpersoon E-mail
Contactpersoon telefoon
Facturatie straat en huisnummer
Facturatie postcode en gemeente
Voeg uw winkel/toonzaal toe