Vanomobil
GoBoony
Urbano
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile

Inhoud

Campersite op Instagram

Het Zwarte Woud als inspiratie

Bürstner, de fabrikant uit Zuid-Duitsland, breidt zijn campervan portfolio uit. Vanaf 2022 is de Campeo verkrijgbaar in de “Black Forest”-uitvoering. Het Zwarte Woud is het grootste bosgebied in Duitsland en bestaat voornamelijk uit dennen en sparren. Niet zo gek dat je als fabrikant inspiratie krijgt in deze mooie omgeving.

 

O denneboom

Wist-je-datje voor de natuurliefhebbers: je onderscheidt een spar van een den doordat de naalden bij een spar alleenstaand zijn, en bij dennen staan ze met twee of meer bij elkaar. Bovendien zijn de naalden van de spar plat, drie- of vierhoekig en de naalden van de den zijn rond. Zo bent u alvast goed geïnformeerd voor u op kerstboomjacht gaat. 

Maar terug naar de orde van de dag: Bürstner liet zich inspireren door het Zwarte Woud. Het exterieur wordt bepaald door de plaatselijke dennenbomen, en het interieur moet door de gebruikte materialen en designs de lokale betrokkenheid en regionale banden van Bürstner weerspiegelen. Een hele mond vol… maar wij zien vooral degelijke materialen en een functioneel en harmonieus interieur – toch wel waarvoor de fabrikant (onderdeel van de Erwin Hymer Group) bekend staat. 

Zie je jezelf al een stukje van de wereld ontdekken in deze Campeo Black Forest? Wie weet zelfs bij het genot van een stukje Scharzwäldertorte.

Vanomobil
Vanomobil
GoBoony
GoBoony
Urbano
Urbano
SEC Construction
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile
ABC Mobile

Campersite.be

Account registreren

Gebruikersnaam *
E-mailadres *
Wachtwoord *
Bevestig uw wachtwoord *
Telefoonnummer
Verberg mijn telefoonnummer
Zakelijk account
Heeft uw onderneming betrekking tot kampeerauto's?
Bedrijfsnaam
Btw-nummer
Website
Contactpersoon naam
Contactpersoon E-mail
Contactpersoon telefoon
Facturatie straat en huisnummer
Facturatie postcode en gemeente
Voeg uw winkel/toonzaal toe