Vanomobil
GoBoony
Urbano
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile

Inhoud

Campersite op Instagram

Hemelvaart treffen Concorde

Door Noël

Hemelvaart weekend bij Concorde in Aschbach

We hebben er naar uitgekeken om de fabriek te bezoeken van misschien wel de meest  verkopende luxe motorhomes van Europa, Voorheen was Clou de grootste leverancier in deze  categorie, maar door gestadig stijgende prijzen van Niesmann-Bischoff in Polch hebben ze de eer  aan Concorde moeten laten.

We vertrekken in Belgie op 31 mei, we rijden over Gent en Brussel naar Leuven, en vervolgens over het vernieuwde knooppunt van Lummen naar Achen en dan richting Koln tot Kerpen, daar nemen we de E61 naar Koblenz waar we eerst de 48 en dan de E3 nemen richting Frankfurt, daar draaien we de E op om via Wurzburg naar Aschbach te rijden. Omdat het een lang weekend was waren de files navenant vooral in Duitsland was het prijs, rond Frankfurt en Wurzburg hebben we uren in de file gestaan.

De rondleidingen in de fabriek starten om het half uur, je moet u eerst aanmelden bij de info stand in de inkomhal van de showroom. Iedereen mag vragen stellen en het is de moeite om te zien hoeveel aandacht besteed wordt aan kwaliteit. De diverse chassis worden nu ter plaatse aangepast, het stuur wordt naar voor geschoven een verhoogd om een dubbele bodem en een vlakke vloer te bekomen. Bij een van de foto’s wordt uitgelegd hoe de motorhome gecontroleerd en getest wordt, daarna gebeurd nog een 20 minuten durende testrit op de weg.

Naast fabrieksbezoek zijn er nog veel animaties en uitstappen gepland,
Wandeltochten, Fietstochten, Etentje met Spargel (asperges) een Duitse specialiteit, Een boottocht met eten en muziek op de boot, en s´avonds animatie en live muziek in de feesttent

Iedereen is welkom op deze Concorde treffens, je moet niet met een concorde rijden, je moet je wel inschrijven, je krijgt bij aankomst een welkomstpakket met wijn, worst en streekspecialiteiten.

Vanomobil
Vanomobil
GoBoony
GoBoony
Urbano
Urbano
SEC Construction
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile
ABC Mobile

Campersite.be

Account registreren

Gebruikersnaam *
E-mailadres *
Wachtwoord *
Bevestig uw wachtwoord *
Telefoonnummer
Verberg mijn telefoonnummer
Zakelijk account
Heeft uw onderneming betrekking tot kampeerauto's?
Bedrijfsnaam
Btw-nummer
Website
Contactpersoon naam
Contactpersoon E-mail
Contactpersoon telefoon
Facturatie straat en huisnummer
Facturatie postcode en gemeente
Voeg uw winkel/toonzaal toe