Vanomobil
GoBoony
Urbano
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile

Inhoud

Campersite op Instagram

Camping De Boskreek in Breskens (NL)

Het Nederlandse Breskens, nét over de grens, is goed gekend bij Belgen. Een plaatsje “op den buiten” met een heerlijke zeebries, waar je sinds één jaar minicamping de Boskreek terugvindt. Zoë van @camperBenni wakkerde ons enthousiasme aan en zo gingen we op weekend vlak bij huis. 

Camping De Boskreek in Breskens, Nederland

Hartelijk welkom in Breskens

We komen aan op vrijdagavond en worden hartelijk verwelkomd door de eigenares “zeg maar Kitty, hoor”. Ze legt meteen uit waar we naartoe kunnen met kinderen en overlaadt ons zowat met brochures. Ideaal om ’s avonds door te nemen.

Camping de Boskreek is omringd door velden en is ook een akkerbouw- en fruitteeltbedrijf. 

Waar ons – de “volwassenen” – meteen de hartelijkheid, ruimte en netheid opvalt, zijn de kinderen enthousiast over de alpaca’s (Stip – een alpaca met… jawel, een stip – en Harry) en de trampoline. We vernamen dat er plannen zijn om nog wat extra speeltuigen te voorzien, trouwens. 

Parkeren doe je langs de ‘buitenkant’ van de camping, die een soort L-vorm heeft. Iedereen achter elkaar, maar zo behou je mooi de open ruimte in het midden. Er zijn geen afscheidingen in de vorm van haagjes tussen de kampeerders, maar daar hechten wij weinig belang aan. Zo maken we, eens de kinderen slapen, kennis met onze campingburen: twee sympathieke mensen uit het Mechelse. We praten honderduit over hun en onze vrij nieuwe camper. We wisselen ervaringen uit: als je die foutmelding krijgt, doe dan dat; en als je sleutel vast zit in je slot, dan los je dat zo op. Tja. Campers gonna camp. 😉

Gloednieuw!

Het is mijn stokpaardje, maar een schoon én nieuw sanitairgebouw, dat is sowieso scoren. Gezien de Boskreek nagelnieuw is, is ook het servicegebouw van alle comfort voorzien. Eindelijk een douche waarin er voldoende legplanken zijn in het kleedhokje, maar ook in de douche zelf. Ja, ik stal alles graag uit en ik ben zo iemand die te veel en te grote haarproducten meeneemt op campervakantie. Tsja. Elk z’n afwijking.

Boeiende omgeving

De kinderen mochten even helpen met kippen en alpaca’s voederen met eigenares Kitty. Leerrijk én amusant! Aan fauna en flora dus helemaal geen gebrek in De Boskreek.

Hoewel je op de camping zou kunnen blijven om lekker te luieren, heeft de omgeving een immens aanbod aan activiteiten. Je blijft misschien in Breskens zelf, verkent Sluis, Groede of je neemt net zoals ons de veerboot naar Vlissingen. Op klein halfuurtje kan je te voet of met de fiets de oversteek maken. Brede fietspaden en tig van uitgestippelde routes zijn jouw deel. Bijtanken kan in het stadje zelf (deels vergane glorie / deels charmant stadje), of in één van de strandpaviljoenen. 

Ferry Breskens-Vlissingen: 2 overtochten/uur overdag; in de daluren 1 overtocht/uur

Tijdens het hoogseizoen zal de Boskreek vast goed draaien, en terecht. Als je op zoek bent naar een kleine, gemoedelijke camping met kraaknet sanitair en toegewijde eigenaars in de wijde omgeving van Breskens, is dit de place to be. 
De sporadisch voorbijrijdende tractors neem je er vast wel bij. Geen boerenbuiten zonder tractors, nietwaar. 😉

Meer informatie?

Bezoek de website van Camping de Boskreek hier.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content, maar is louter het verslag van een happy camper.

Vanomobil
Vanomobil
GoBoony
GoBoony
Urbano
Urbano
SEC Construction
SEC Construction
Ruwelka Verzekeringen
Ruwelka Verzekeringen
Dicar Motorhomes
Dicar Motorhomes
Alpha Motorhomes
Alpha Motorhomes
ABC Mobile
ABC Mobile

Campersite.be

Account registreren

Gebruikersnaam *
E-mailadres *
Wachtwoord *
Bevestig uw wachtwoord *
Telefoonnummer
Verberg mijn telefoonnummer
Zakelijk account
Heeft uw onderneming betrekking tot kampeerauto's?
Bedrijfsnaam
Btw-nummer
Website
Contactpersoon naam
Contactpersoon E-mail
Contactpersoon telefoon
Facturatie straat en huisnummer
Facturatie postcode en gemeente
Voeg uw winkel/toonzaal toe