Carthago Chic C Line 4.9 integraal mobilhome 
Reis weer klik

Android applicaties voor uw mobilhome

campersite Belgie android apps voor mobilhomes HOME

campersite
HOME campersite

Nieuw Forum
Kalender
Sitemap
Verdelers Belgie

Links naar nuttige websites over motorhomes

100 Merken
33 VAN Merken
80 merken USA
Clubs MH

motorhomes Te Koop in 5 prijsklassen

onder 25000 €
plus 25000 €

Motorhome verhuur klik

campersite menu Motorhomes klassen

Campervan
VAN upd
6 meter MH

menu Motorhomeparkings

Ideale parking
Duitsland

motorhome parkings camperplaatsen in Belgie

Aalst O-Vl
Antwerpen
Arlon
Assenede

100 reisverhalen met mobilhomes klik

Alle reizen
Benidorm
Cote Fleurie

dusseldorf 2013

Dusseldorf 2001

naar ALDE verwarming klik

Alde verwarming
Banden
Verwarming

Tips

Aankooptips 1
Afschrijving
Nummerplaat

Aanhangwagens voor achter de motorhome

Autotransporter

Toerisme Waarheen

Vlaanderen
Wallonie

YouTube

MH reizen

facebooktwitter

disclaimer klik


mini VAN motorhomes
minivan motorhomes
bij verdelers van MH

ideale motorhome parkings
motorhome   
parkings
     
p_2        


Aankooptips 1   2   3   4   5   6  |  Tips 1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11 |  12 |  13 |  14 |  15 |  16 |  17 |  18

android apps icon
Android apps voor motorhomes

Met uw smartphone kunt u heel wat tijd uitsparen.
Welke android applicaties voor motorhomes kan u daarvoor downloaden ?
enkele voorbeelden :

1. Touring Mobilis Betalend : real-time verkeersinformatie opvragen en nagaan waar er files, ongevallen, flitspalen en wegenwerken zijn.

2. Michelin Traffic Gratis android applicatie geeft u, eveneens in real time, toegang tot de verkeerssituatie in West-Europa. De applicatie geeft verkeersinformatie over Frankrijk, Duitsland, Spanje, ItaliŽ, Nederland, Groot-BrittanniŽ en Zwitserland. De volgende maanden wordt dat nog met andere landen uitgebreid, verzekert Michelin. Via opties kunt u vaste snelheidscontroles, wegenwerken, benzinestations en beschikbare parkings op uw scherm projecteren.

coyote logo 3. iCoyote Europe Betalend : I coyote informeert u over vaste en mobiele radars, flitscamera´s bij rode lichten, risicozones, verkeershinder en de dichtstbijzijnde Coyote-gebruikers.

4. GoingAbroad is een nieuwe smartphone-app van de Europese Commissie, handig voor iedere weggebruiker om een zicht te krijgen op de basisverkeersregels doorheen de Europese Unie

GoingAbroad logo De app (20) is beschikbaar voor Apple iOS, Google Android en Microsoft Windows Phone, geeft informatie over onderwerpen die het meeste aanleiding geven tot ongevallen, zoals snelheidsbeperkingen, alcoholpromillages, verkeerslichten en het gebruik van mobiele telefoons. Ook de gordelplicht en het al dan niet verplicht dragen van een helm op de fiets en motorfiets komen aan bod.


5. KBC Assistance : KBC heeft ook een android applicatie gelanceerd voor klanten die een volledige omniumverzekering of een bijstandsverzekering hebben afgesloten.

6. Telenet Hotspot Telenet Hotspot Locator : De Telenet Hotspot locator toont je de dichtstbijzijnde Telenet Hotspots in BelgiŽ en Luxemburg.

7. Camper Leveler Camper Leveler voor android : Free Edition is een app die u helpt bij het nivelleren van uw camper of een ander voertuig die waterpas moet gezet worden.
De app toont de hoeveelheid centimeters die elk wiel hoeft te verlagen of te verhogen. Waarden voor wielbasis en spoorbreedte kunnen worden ingesteld.

8.

9. VehiCal : Maak een overzicht van uw verplaatsingen en bereken hoeveel het gebruik en het onderhoud van uw wagen u kosten. Een ideale toepassing om uw werkelijke persoonlijke kosten of beroepskosten te bewijzen. Een alternatief is de Car Manager Lite.
apps voor kampeerwagens
10. KBC Rijbewijs : Oefen gratis voor uw theoretisch rijexamen.   bron

11 Skype : De beste Android Apps Prettig en stabiel (video) bellen op uw android GSM, in de camper en overal wereldwijd.

12 Waterpas Waterpas handig om uw motorhome horizontaal te plaatsen op de parking.
    waterpas twee Een waterpas. Houd twee van de vier zijden van de telefoon tegen een object om te kijken of deze waterpas staat, of leg hem op een plat oppervlakte neer voor een 360į meting.

13 Free Wi-Fi Finder Vind gratis hotspot overal ter wereld, ook offline. Engels gesproken.

14 Weatherpro WeatherPro heeft rapporten, en 7dagen prognoses voor meer dan twee miljoen locaties wereldwijd. Voor alle Smartphones en ipad

15 aroundme Gratis : Met AroundMe kunt u snel informatie vinden over uw omgeving. Naar het dichtstbijzijnde benzinestation, AroundMe identificeert snel uw positie en kunt u in de buurt zijn van een geldautomaat, koffie of gas-station, ziekenhuis, theater, bioscoop, restaurant, supermarkt, of een taxi zoeken in uw buurt.

16 Politiecontrole Betalend : Politiecontrole, nu ook in de AppStore. Je kan de applicatie ´gratis´ downloaden in de AppStore, zo kan je de eerste 2 weken de applicatie gratis testen. Nadien moet je een bedrag van €2,99/maand betalen wil je het verder blijven gebruiken.

17 Google vertalen ´Google Translate´ Smartphone apps, app voor alle GSM merken

18 www.dailyroads.com Gratis : App om uw Android smartphone te gebruiken als een Dashcam


camperplaatsen android apps
Motorhome Parkings Android apps voor motorhomes

promobil camperplaatsen Duitsland promobil Promobil heeft een app met 5000 motorhome parkings in Europa. Werkt zeer snel.

Ook in het Nederlands, bestand grootte 12MB.

Instellingen : gratis camperplaatsen, tot 5 euro, boven 5 euro, stroom, water, lozen, douche, hotspot, mobilhomes langer dan 8 meter, enz.

Opvragen welke mobilhome parkings of mobilhome dealers dichtbij zijn. Maximum radius voor zoeken is 500km traploos in te stellen vanaf 0. Het is mogelijk om favorieten in te stellen.

Reisemobil Duitsland applictie camperplaatsen Duitsland Bordatlas van Reisemobil. Bord Atlas : de uitgebreide camperplaats gids is nu beschikbaar als webapplicatie, een speciaal op maat gemaakte website voor mobiele browsers : Apple iPhone, iPod touch, iPad iOS 4.0 plus en Android smartphones versie 2.2 plus. De smartphone webApp is gratis maar je moet een abonnement kopen aan 10 euro per jaar. Je kan ook een abonnement van vb 1 maand kopen en daarna de webapplicatie downloaden, maar camperplaatsen veranderen zeer snel, updaten achteraf is geen luxe, maar een noodzaak.

Camper JahDroid Motorhome Parkings Meer dan 5500 camperplaatsen in Europa.
Coordinaten en hoogte van elke camperplaats, lijst van camperplaatsen in de buurt. Te veel campings, geen keuzefilter

Frankrijk 3000 Motorhome Parkings (prijs 3 euro) plus opmerkingen van vorige gebruikers

Europa Campings Alan Rogers android apps geen motorhome parkings alleen campings.

Voor Android Mobile Car camperplaatsen vinden : rondom u of op kaart


Techniek Android apps voor motorhome techniek

fiat Ducato camper android apps FIAT DUCATO CAMPER MOBILE is de oorspronkelijke Fiat Professional applicatie voor je android smartphone.

Het is ontworpen om altijd bij de hand te hebben waar u ook gaat, en om u alle informatie en diensten die u wilt, snel en eenvoudig kan raadplegen.
ALDE service app
ALDE verwarming
De Alde Service-app biedt u technische overzichten, handleidingen, service plaatsen en nuttige informatie wanneer u het nodig zou hebben.

Een must-have als je op reis bent met een motorhome met ALDE verwarming.


Mobilhome Dethleffs Globebus I klik
Denys in Tielt West-Vlaanderen


Fiat Camper Servises
Fiat Camper Services


Motorhomerepair Decock carrossereie
Motorhomerepair carrosserie


Fiat Ducato instructoeboekje
Fiat Ducato instructoeboekjeAndroid app van ALDE verwarming klik
Clicktop 20 gratis Android apps Nederlandse site klik


android applicaties
android apps    

iPhone applicaties
iPhone apps    

Michelin routeplanner
Routeplanner    

Winnebago Travato Dodge Ram
Dodge Ram  
4_3
SURFTIPS    

RondritSpanje
LiFePo4 accu
Campervan
Weer in EU
Zitgroep
Video MH Reizen
Reisemobiltreffen
Kostprijs
6 meter MH new icon
MH Horsetrucks

1 nov 2011
75155 0032


Diverse Android apps voor motorhomes Tourisme en Nieuws

Visit Norway applicatie voor Android smartphones Officiëlle Android Apps van de Visit Norway organisatie
Gratis app van Visitnorway de nieuwe, gratis app voor Android toont je waar je accommodatie, activiteiten, evenementen, restaurants en attracties kunt vinden, in de buurt waar je bent. Heel handig als je met de camper in Noorwegen bent

De focus van de nieuwe toepassing is "in de buurt". Het vindt relevante activiteiten, evenementen, attracties, restaurants en accommodatie waar je bent. Welk restaurant is het dichtstbijzijnde ? Waar kan ik terecht om te kajakken ? Wat staat er op in Alesund ?

android VTM nieuws
Bekijk gratis het VTM NIEUWS. Volg het VTM NIEUWS, ook als je onderweg bent met de camper, altijd en overal, vanop de eerste rij. Afzonderlijke reportages, overzichtelijk per categorie

Het nieuws uit Vlaanderen, BelgiŽ en de wereld. X-tra, ook deze reportages moet je hebben gezien. Bekijk de volledige uitzendingen. Kijk live naar het VTM NIEUWS. Nederlandstalig en gratis in 2013

android app uit in Vlaanderen klik De UiTagenda voor iPhone en iPodTouch is gratis beschikbaar in de appstore of via iTunes. De meest volledige cultuur en vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel
Meer en meer willen mensen overal waar ze zijn meteen een antwoord op hun vraag of behoefte. In dit geval: wat is er vanavond te doen in deze regio, stad, gemeente of buurt ? Via de mobiele UiTagenda van UiTinVlaanderen.be krijg je nu via elke GSM met internettoegang informatie over de vele uitgaansmogelijkheden (theatervoorstellingen, festivals, concerten, workshops, nachtleven, musea, ..), waar je je ook bevindt.     klik op uit-in-Vlaanderen

wat te doen in Vlaanderen Wat te doen in Vlaanderen : app voor Android smaartphones Vrijetijdsbesteding, rommelmarkten, feestjes, concerten, voorstellingen, tentoonstellingen, fuiven, alles binnen handbereik.
Er staan meer dan 15.000 activiteiten voor Vlaanderen (en in heel BelgiŽ) in onze database, met dagelijks honderden nieuwigheden.
U kunt eveneens uw gekozen evenementen aan uw voorkeurlijst toevoegen.

Wat is een smartphone ? De smartphone onderscheidt zich van de gewone GSM :
de smartphone heeft een toetsenbord, en de mogelijkheid om de GSM telefoon met de computer te verbinden en bestanden uit te wisselen, een smartphone heeft een internetverbinding nodig om te kunnen surfen op het internet.

Smartphones Enkele merken die met Google´s Android besturingscysteem werken
LG Optimus LG, Sony Ericsson Xperia X10 mini, Samsung Galaxy, HTC Wildfire,

Morelo Palace Alkoof
de nieuwe Morelo Palace Alkoof model 2014motorhomes Itineo SB 720 Integraal
itineo, Vanomobil Motorhomes


Decock carrosserie klik
klik
een team enthousiaste medewerkers,
dat met plezier klaar staat om
elke klant tevreden te stellen
Motorhome tips

Aankooptips 1
Aankooptips 2
Standaard MH
Wielbasis
Kostprijs
Android apps
Apps iPhone
Bedden new
Badkamer new
Keuken info
Zithoek new
Champagne
TV in MH
Lente Tips
leven in de MH
Nierdialyse Nummerplaat
Ongeval en nu
Overnameprijs
Rijbewijs C
Kilometerheffing
Verlies docum.
Vóór U vertrekt
Wegenschade
Wintervakantie
Wintertips
opmaak layout
opmaak layout noelnaar boven       campersite Tips en informatie voor de motorhome

volgende mobilhome TIP
naar tips 16

Tips
Aankooptips 1
Afschrijving new
Zithoek
Bedden new
MH parkings
Parking Aarschot
Rochehaut
Temse De Zaat
Vleteren
Motorhomes
Campervan
Buscampers
Opzetcampers
Verdelers
Techniek
Accu laden
Fiat motor
verwarming ALDE
Herstellers MH
Diversen
Spanje rondrit
YouTube 1  |  2
Zuid Europa
LPG flessen of tank

dode link of hint melden ?

dode link melden
hint voor Apps