Pilote Galaxy motorhome

Overwinteren ... 20 camperplaatsen

naar campersite tips en info voor de mobilhome
het weer in Spanje
het weer in Spanje
Je staat ongewild op een foto en je wil dat niet, laat het ons weten en de foto wordt verwijdert of aangepast, een foto van uw nummerplaat opsturen aub
campersite
HOME campersite

Nieuw Forum
Kalender
Sitemap
Verdelers Belgie

Links naar nuttige websites over motorhomes

100 Merken
33 VAN Merken
80 merken USA
Clubs MH

motorhomes Te Koop in 5 prijsklassen

onder 25000 €
plus 25000 €

Motorhome verhuur klik

campersite menu Motorhomes klassen

Campervan
VAN upd
6 meter MH

menu Motorhomeparkings

Ideale parking
Duitsland

motorhome parkings camperplaatsen in Belgie

Aalst O-Vl
Antwerpen
Arlon
Assenede

100 reisverhalen met mobilhomes klik

Alle reizen
Benidorm
Cote Fleurie

dusseldorf 2013

Dusseldorf 2001

naar ALDE verwarming klik

Alde verwarming
Banden
Verwarming

Tips

Aankooptips 1
Afschrijving
Nummerplaat

Aanhangwagens voor achter de motorhome

Autotransporter

Toerisme Waarheen

Vlaanderen
Wallonie

YouTube

MH reizen

facebooktwitter

disclaimer klik


Europa icon
Europa    
reisdocumenten  

reisverhalen met de motorhome op blogs en homepages
reisverhalen    


motorhome reizen

feestdagen B
feestdagen NL
Fietspas
koopzondagen
Belgie

koopzondagen
Nederland

Noodnummers
Packlist
schoolvakanties
Belgie

schoolvakanties Nederland

openen in
nieuw venster

YouTube Videos reizen motorhomes
motorhome reizen 
4 opzetcamper kampeerwagen
Opzetunit

trekkracht van motorhomes
trekkracht   

laadsystemen klik
Laadsystemen

sanistations
    in Belgie
4_2android applicaties
android apps    

iPhone applicaties
iPhone apps    

Michelin routeplanner
Routeplanner    

Winnebago Travato Dodge Ram
Dodge Ram  
4_3

Overwinteren Spanje met 20 Camperplaatsen van Liza Bèr en Dixie

Maandag 4 november eindelijk vertrokken richting zuiden voor onze eerste overwintering 3 of 4 maanden ik denk dat dat wel zal†meevallen we zijn in Dudelange aangekomen 257km niks dan regen dus... de camperplaats is gratis en geschikt voor de nacht

Dinsdag 5 november goed geslapen door de regen geen last gehad van†andere geluiden de camperplaats krijgt van ons een 7.

We zijn weer vertrokken naar Langres nog steeds regen,daar zijn 2 gratis camperplaatsen wij gaan op de grote parking aan het toeristcenter staan vlakbij de aldi, weer goed geslapen en nogsteeds†jawel regen en koud 5gr deze camperplaats krijgt een 6,5 van ons

Woensdag 6 november omdat het toch maar regende zijn we maar door gereden tot Revetin-Vaugris mooi camperplaats met alle voorzieningen en een mooi panorama en gratis zeker een 7,5 waard het is hier eindelijk droog en warmer 18gr is het dan toch waar eens voorbij Lyon dat het mooi weer begint.

Donderdag 7 november we zijn nu aangekomen in Remoulins een camperplaats aan de rand van het stadje langs een drukke weg naast†de rivier jammer dat er geen sateliet ontvangst is maar wij geven toch een 6 het is gratis en er staan containers voor afval. Nb hier 23gr.

Vrijdag 8 november we zijn nu in Narbonne een heel mooie camperplaats aan parc des sports wel betalend 9 € maar alles is er aan de overkant van de Grote weg is een heel winkel en restauranten complex deze paats krijgt van ons 9,5, we hebben nu ongeveer†1280km afgelegd en dat zonder tolwegen en dat viel goed mee.

Zaterdag 9 november na het ontbijt met veel moeite en Hulp van een†vriendelijke fransman van de parking afgeraakt mijn bankkaart werd niet aanvaardt door de automaat de brave man heeft zijn kaart gebruikt en ik heb hem het geld gegeven hehe ook niet gemakkelijk als ge de taal niet spreekt, eerst de wagen gewassen en dan vertrokken naar Le Boulou de camperplaats beviel ons niet, hebben gas en diesel getankt en zijn verder gereden naar Blanes we staan hier op een grote nette parking 100m van de boulevard en het strand, denk dat wij hier een paar dagen blijven.

Het is nu donderdag 14 november we zijn een paar dagen in Blanes gebleven en dan verder gereden naar Benicassim we hebben ons 300m voorbij het sanistation geparkeerd maar dat was niet te doen er was zoveel wind dat we ons verplaatst hebben we zijn achter een muur gaan staan de dag nadien zin we naar Burriana gereden de vader van onze buur woont daar nadien zijn we naar Denia gereden maar camper area odissea is daar niet meer zo zijn we dan in Javea terecht† gekomen een mooi plaatsje twee nachten daar gestaan, we staan nu bij camper area odissea in Calpe we kunnen hier maar drie dagen blijven, jammer een pracht plaats krijgt van ons een 9 zo de rest volgt o ja bijna vergeten in Javea hebben we LPG getankt.

Zo hier zijn we weer het is nu Woensdag 27 november we hebben geluk gehad we kunnen hier blijven staan tot 1 december en het bevalt ons goed alles is hier goed geregeld het sanitair wordt elke dag grondig gepoetst.

Camperplaats in Calpe Costa Blanca Spanje

camper area odissea Calpe

Er komt hier elke dag een bakker de aldi en lidl zijn hier 100m vandaan er staan hier 2 wasmachines en een droogtrommel ge kunt hier ook droogrekken lenen al bij al wij vinden het perfect en de omgeving valt ook best mee alles is tevoet goed te bereiken dus zeker een 9 voor deze camperplaats, o ik was het bijna vergeten wifi kost hier 2€ per dag douchen 1€ voor 7min. warm water.Zo hier ben ik weer het is hier heel de voormiddag bewolkt geweest en het heeft geregend de† temperatuur 14gr maar de wind is koud morgen vrijdag zal het een zonnige dag zijn tegen zondag voorspellen ze weer regen maar dan moeten we op zoek naar een andere plek we gaan dan richting Benidorm denk ik maar dat laat ik u later wel weten daaaag.


Hallo vrienden hier ben ik weer het is nu dinsdag 10 december we zijn intussen in Benidorm terecht gekomen we staan op camping La torreta een beetje verouderde camping maar proper alles is er en de prijs valt mee heel de dag warm water en 4amp stroom is 15€ p/d bij lang verblijf, Internet kan ook daar zijn verschillende tarieven voor de mensen zijn vriendelijke en behulpzaam wij geven deze camping een 8 ze ligt het dichtst bij het centrum en strand, o wat zeker interessant is men kan hier in benidorm LPG tanken 7,5 km van de camping vandaan (GPS n38.5597222222 w0.13444444 ) Let wel op sommige† toestellen aanvaarden deze coordinaten niet daarom het adres cv70† kmpaal 47 benidorm Repsol benzinestation rechtover Toyota garage zo dat weten jullie ook weer.

We blijven hier zeker de rest van het jaar en dan zien we wel maar dat laat ik nog wel weten.

Liza Ber en Dixie
We zijn nu 30 december nog steeds op camping la torreta we waren aangenaam verrast met kerst een mooi cadeau gekregen een grote doos koekjes en een fles cava toch een mooi gebaar van de uitbater vinden we.

Het weer is intussen een beetje verandert we hebben wat regen en wind gehad maar de zon is iedere dag aanwezig.

We zijn nu half januari we staan nog steeds in benidorm we hebben pech met een van de elektrische fietsen de motor is om zeep en we kunnen hier nergens terecht, we hebben contact opgenomen met onze eigen fietshandelaar en hij heeft er voor gezorgd dat er een nieuwe motor hier naartoe gestuurd wordt, afwachten wanneer deze hier is dat heb je met die dure merken (gazelle) ´daar kan je niet overal mee terecht he´ maar het zal wel weer opgelost worden.

Zo hier zijn we weer Woensdag 5 maart we zijn ondertussen vertrokken uit Benidorm de problemen met de fiets zijn ook opgelost we hebben een dagje in Javea doorgebracht en staan nu in Oliva op camper park km ZERO een heel mooie camperplaats tussen oliva en gandia met alle voorzieningen ze krijgt van ons een 9 en is zeker een aanrader voor fietsers de prijzen voor verblijf gaan van 10€ tot 5 € kort of lang verblijf.

Zonsondergang in Benidorm

Benidorm Costa Blanca Spanje
Overwinteren aan de Costa Blanca in Benidorm

We gaan nu langzaam terug richting België we nemen onze tijd ervoor morgen rijden we verder naar Burriana daar gaan we wild staan op het strand, zo dat is het voor nu.

We zijn nu in Tavernes de la Valldign een 15km van Gandia een gedoog plaats voor campers vlakbij het strand achter de duinen er is hier water te krijgen en wc kan je ledigen als je een haak hebt, het is er stil er is hier ook maar 1 winkel open voor de camper raars er staan hier een 60 tal campers er zijn er die hier al twee maanden staan ik weet niet waarom het dorp is hier dood sommige komen hier al jaren ... de zon zeker en gratis wij geven een 6,5 goeie tussen stop vinden wij.

Dus morgen toch maar verder naar Burriana of Benicassim we zien wel.

Het is dus Burriana (Castellón) geworden een mooie stopplaats voor een paar overnachtingen in het weekend druk bezocht door de plaatselijke bevolking ge staat ongeveer 1,8km van het stads centrum en 300m van de zondagmarkt ge staat op het strand waar een boulevard is aangelegd goed verlicht en mooi beplant met palmbomen en verder niets ... rustig en gratis. Na drie dagen zijn we naar Platja Llarga† gereden een nacht gebleven wc geledigd en water bijgevuld weer gratis het is er wat lawaaierig door de nabijgelegen spoorweg. Dus zijn we weer verder gereden naar Platja D´aro een aanrader mooie plaats met alle voorzieningen behalve elektriciteit maar wel wifi en allemaal gratis we zijn er drie dagen gebleven en zijn toen naar Llanca gereden en hebben in het centrum van het dorp waar er een strandje en een jachthaven is gewoon op de parking gestaan en goed geslapen zeer rustig snachts en nu staan we in Port la Nouvelle ook een gratis camperplaats.

Port la Nouvelle is gratis van oktober tot Pasen met service mogelijkheden

Al deze camperplaatsen krijgen van ons een 6,5 behalve Platja D´aro die verdient een 9 te krijgen.

Het is nu donderdag 20 maart 2014 en we staan nu in Beausemblant ook een gratis overnachtingsplaats met alle voorzieningen en een pizzeria recht over de stelplaats en zeer rustig krijgt van ons een 8 ze is goed onderhouden.

Vrijdag 21 maart na een goede nachtrust zijn we naar Belleville ook een mooie plek om te overnachten met voorzieningen en gratis, we zijn dan toch maar verder gereden naar La Chapelle de Guinchay een zeer mooie camperplaats aan office de toerist 300m van een supermarkt en savonds een mobiele pizzeria ter plekke, alle voorzieningen aanwezig en gratis jammer dat parking hellend is wij geven een 7 voor deze plaats. We hebben goed geslapen en zijn verder gereden naar Nancy aan de jachthaven aan de rand van de stad 13€ maar je kunt er de wc casette niet ledigen voor de rest is er alles veel verkeer en veel volk dat naast de camper afloopt wij geven een 6 voor de casette te ledigen zijn we naar Millery gereden is maar 9km van Nancy dat lijkt ons een betere plaats om te overnachten, die onthouden we zeker we zijn dan maar verder gereden naar Diekirch voor camping Sure heb je 10 plaatsen met alle voorzieningen voor en na het seizoen kost het nu 7€ we blijven hier twee nachten en dan gaan we naar huis einde van de reis en onze eerste overwintering die heel goed meegevallen is.

Liza, Ber en†Dixie ... Overwinteren in Spanje via Luxemburg en Frankrijk

Aankooptips 1
Accu laden
Afschrijving new
Bedden new
Duitsland info
e-Bikes
Herstellers MH
Kerstmarkten
LPG flessen of tank
Opaalkust
Opzetcampers
Parking Aarschot
Keuken
verwarming ALDE
Verkeer
Verzekeringen
Spanje rondrit
YouTube 1  |  2
Zuid Europa
Zitgroep new

navigatie :

Dudelange Lux

Langres

Revetin Vaugris

Remoulins

Narbonne

Blanes

Benicassim

Javea

Calpe

Benidorm

Oliva

Burriana

Platja Llarga

Platja D´aro

Llanca

Port la Nouvelle

Beausemblant

La Chapelle de Guinchay

Millery

Diekirch Luxemburg

Spaanse vlag logo

Benidorm in cijfers
campings Benidorm
Depannage Spanje
Overwinteren in
appartement

Cursus Spaans 1
Cursus Spaans 2
Spaanse vocabulaire


webcam logo
webcam Calpe


ABC MOBILE Hymer
klik
Hymer


Fiat Ducato instructoeboekje
Fiat Ducato instructoeboekjeAlpha Temse logo
klik
Alpha TemseCTM Motorhomes  logo
03 482 28 46


mobilhomes Denys Tielt
klik
Denys Tielt


Dicar motorhomes Geel klik
klik
Dicar Geel


Ruwelka Verzekeringen Gistel West Vlaanderen klik
klik
Ruwelka
Verzekeringen


Geysen interieur vernieuwing klik
klik
Geysen


ABC MOBILE logo mobilhomes
klik
ABC Mobile


Motorhomes Urbano Oostende logo
klik
Urbano Oostende


Vanomobil motorhomes logo klik
klik
Vanomobil


STX motorhomes
klik
STX motorhomes


VEE Motorhomes Werchter
klik
VEE Motorhomes


Decock carrosserie uitdeuken klik
klik
Dent en Car Repair
camperpark km zero
Click
Camperplaats km zero

Dixie Dog
DixieBelgië

Citytrip Doornik
Truckshow Battice
Motorcross Wingene
Onze eerste reis
WE Gent Bakkertje

Canada

Ann uit Canada
Rondie West Canada

Europa

Europa Tour

bel cardstop bij verlies van uw bankkaart

Video met camperreizen


100 reisverhalen klik

Duitsland

Alpenstrasse
Fietsweek in de Eifel
Hemelvaarttreffen
Beieren
Duitslandtour 1
Duitslandtour 2
Duitslandtour 3
Harz in Duitsland Citytrip Bergues Noord Frankrijk
Moezel Edith Gerald
Hamburg Stropke
Niesmann-Bischoff
Romantische Strasse
Frankenland 2006
Trip langs 4 rivieren
Wijnfeesten Moezel

Caravan Salon
   Düsseldorf 
  2001   2002
  2003   2004
  2005   2006
  2007   2008
  2009   2010
  2011   2012
  2013   2014
  2015   2016
  2017   2018
Frankrijk

3 weken Frankrijk
30 dagen Frankrijk
Ardeche
Bretagne Frankrijk
Bretagne 2
Citytrip Amiens
Citytrip Bergues  Citytrip Bergues Noord Frankrijk
Cote fleurie
Middelandse zee
Frankrijktoer Stropke
Gorges du tarn
Noord Frankrijk
Normandie Stropke
Invasiestranden
Jura Filip en Ria
Tour de France
Tour de France 2
Vallei van de Lot
Weekje Elzassen

top         campersite informatie en tips voor de motorhome

Griekenland

door Griekenland
Evia Grieks eiland
Poleponnessos Chris

Groot-Brittannië

Engeland Demey
Devon Cornwall 1
Devon Cornwall 2

Italië

Toscane Filip Rots
Toscane
Dolomieten Filip
Venetië
Mondo Natura
Sicilië Gon Louis
Sicilia Karel Frieda
SiciliŽ Italie

Kroatië

Kroatië Chiel de Graaf

campertrips

Marokko

Marokko Margot
Marokko Chiel d/Graaf
Marokko Stefaan

Nederland

Truckshow VMV

Noorwegen

Cruise lysefjord
Kostprijs Noorwegen
Zuid Noorwegen
Noord Noorwegen
Noordkaap Dejonghe

Oostenrijk

Fieberbrunn

Portugal

Portugal Foli

Slovenië

SloveniŽ Tilano
Slovenie Kroatie
Spanje

Rondrit 2016 Dirk en Rita
Calpe Benidorm  Calpe Benidorm Spanje
Benidorm in cijfers
Campings in Benidorm
Platja d´Aro Modest
Spanje Portugal
Pyreneeën
Appartement huren
Winter Spanje Margot
Andalousië Willy

Turkije

Turkije over land
Turkije 3 Willys deel 1
Turkije 3 Willys deel 2
Turkije 3 Willys deel 3

USA

Droom in Florida
Everglades

Zuid Europa  Zuid Europa overwinteren

Overwinteren Ber Liza
Overwinteren
Noel De Kuyssche