MC Louis alkoof 300 motorhome
  Moppen   1   |   2  |    3
  moppen   4   |   5  |    6
  moppen   7   |   8  |    9
  moppen 10  | 11  |  12
  Moppen  13 |  14  |  15

Beste Moppen 15 van 01 tot 50

HOME

campersite
HOME campersite

Nieuw Forum
Kalender
Sitemap
Verdelers Belgie

Links naar nuttige websites over motorhomes

100 Merken
33 VAN Merken
80 merken USA
Clubs MH

motorhomes Te Koop in 5 prijsklassen

onder 25000 €
plus 25000 €

Motorhome verhuur klik

campersite menu Motorhomes klassen

Campervan
VAN upd
6 meter MH

menu Motorhomeparkings

Ideale parking
Duitsland

motorhome parkings camperplaatsen in Belgie

Aalst O-Vl
Antwerpen
Arlon
Assenede

100 reisverhalen met mobilhomes klik

Alle reizen
Benidorm
Cote Fleurie

dusseldorf 2013

Dusseldorf 2001

naar ALDE verwarming klik

Alde verwarming
Banden
Verwarming

Tips

Aankooptips 1
Afschrijving
Nummerplaat

Aanhangwagens voor achter de motorhome

Autotransporter

Toerisme Waarheen

Vlaanderen
Wallonie

YouTube

MH reizen

facebooktwitter

disclaimer klikEuropa icon
Europa    
reisdocumenten  

reisverhalen met de motorhome op blogs en homepages
reisverhalen    


motorhome reizen

feestdagen B
feestdagen NL
Fietspas
koopzondagen
Belgie

koopzondagen
Nederland

Noodnummers
Packlist
schoolvakanties
Belgie

schoolvakanties Nederland

openen in
nieuw venster

YouTube Videos reizen motorhomes
motorhome reizen 
4 


2015 1 mrt
45582 0032


opmaak layout
opmaak layout noel

 LEES DIT EERST   Het is nooit de bedoeling te discrimineren op geslacht ras of afkomst, kunt U niet tegen een mop sluit dan deze pagina. klik HIER

Belgische vlag logo1501 Een pastoor liegt nooit ! Op terugreis van de zonnigste plek op aarde zat Katleen op het vliegtuig naast een pastoor. Ze werd amper bekeken door de eerwaarde zonder verpinken brevierde hij maar door. De reis vloog letterlijk bliksemsnel en Katleen dacht altijd maar aan de douane.
Ze overschreed de wettelijke limiet, ze wist het wel. Misschien kon meneer Pastoor iets verbergen onder zijn soutane. Na enige aarzeling trok ze haar stoute schoenen aan en zei " Ik kocht wat souvenirs en een epileerapparaat, daarmee zit ik heel zeker over de toegelaten prijs, kun je dat niet wegmoffelen als je naar buiten gaat. ? "
" Uiteraard dat kan ik " antwoordde de eerwaarde dan. " Maar ge weet ook dat een pastoor niet liegen mag". " Foefel de ladyshave onder je soutane " zei ze aan de goede man " laat het aan je broeksriem bengelen " zei ze met een lach.
Aan de controle was Katleen heel nerveus, gelukkig dat bij haar alles financieel in orde was. Ze loerde angstvallig naar de pastoor en was curieus, een pastoor mag niet liegen, dat beweerde hij nog pas. De tolbeambte vroeg " Meneer pastoor niets aan te geven" ? " Wel " zei hij " van mijn hoofd tot aan de gordel niets". " Maar daaronder "? en de douane grijnsde even. " o"! zei de priester, "voor de vrouwen is dat een bijzonder iets."
" ’t Is nog nooit gebruikt vervolledigde de pastoor" de douanier schoot in een lach en zei : " ’t is goed ga maar door". Hij keek de man achterna en schudde zijn hoofd " Nooit gebruikt, geloofd die nu echt dat ik hem geloof " ? Godwaert http://www.doomkerke.be/moppen_fons_defauw/


Vindt u een mop ongepast ? laat het ons weten,
de mop wordt onmiddellijk verwijdert of aangepast.


 1502 Bij de dokter   ´Wanneer neemt bij een man zijn belangstelling voor seks af, dokter ?´ vraagt een kennelijk oververmoeide vrouw. ´Direct na zijn overlijden, mevrouw´ stelt de geneesheer haar allesbehalve gerust.

 1503 Moppen toppunt   Wat is het toppunt van automatisering ? Een stewardess die zwanger raakt van de automatische piloot.

 1504 De meester is jarig, en vraagt aan de kinderen ´Raad eens hoe oud ik geworden ben´ Jantje zegt 58. Neen zegt Marietje 49. Ook mis. Pietje 35. Mis. Pauline ´Meester u bent 42 jaar geworden´ ´Goed zo meisje. Hoe heb je dat zo goed geraden ?´ ´Wel meester, dat zit zo, mijn broer is 21 en da´s een halve idioot.´

 1505 Topmoppen   De arts zegt tegen de echtgenoot "Uw vrouw lijdt aan een stofwisselingsziekte." "Nu snap ik het", roept de man, "stofwisselingsziekte, daarom wil ze elke week nieuwe kleren kopen !"

 1506 www.dedruivelaar.be   Cafepraat   Michel, wat zou jij doen als je de wedde van een minister had ? Dat weet ik niet. Maar ik weet ook niet wat een minister zou doen als hij mijn wedde had.

 1507 Moppen cafepraat   Er zitten drie mannen aan de toog, alle drie al een beetje zat. De eerst zegt "Ek zien van Brugge en in Brugge én ze lange pietn". De tweede zegt "Ik zen van Gheint en in Gheint ein ze gruute balln". De derde begint ineens te lachen. "Waarom lach je zo" ? Vraagt de cafébaas. "Ewel" zegt de man, "Ik zein van Gheintbrugge".

 1508 Topmoppen, Eerste schooldag
Twee kleine jongens maakten kennis met elkaar tijdens de eerste schooldag. 'Mijn naam is Nico, wat is jouw naam?' vroeg de eerste. 'Bert,' antwoordde de tweede. 'Mijn vader is boekhouder. Wat doet jouw vader?' vroeg Nico. Bert antwoordde, 'Mijn vader is advocaat.' 'Eerlijk?' vroeg Nico. 'Nee, hij is net als al de andere...' zei Bert.

 1509 Waarom heeft een nijlpaard altijd seks onder water ? maar eens een kut van 7 kilo nat te krijgen

 1510 Bij de Veearts. Dokter, mijn hond gaat altijd als de bel gaat in de hoek zitten. Is het een Boxer ?

 1511 Overeenkomst tussen een hoer en een doodskist Wat is het verschil tussen een hoer en een doodskist ? In beiden zit een stijve !

 1512 Neem 100 soldaten, trek er 99 van af, wat hou je over ? Eén soldaat, een slappe hand en een emmer vol sperma.

 1513 Natuurlijk is de Facebook-post van het Forza Ninove kopstuk een schandaal, Chocomousse op een Breughelfestijn ? Rijstpap, ja.

 1514
 1515
 1516

 1517 Een man vraagt aan het zoontje van de buurman ´Wat doet jouw vader eigenlijk ?´ Het jongetje antwoordt: ´Die is cellist.´ De man ´Cellist ? Ik wist niet dat je vader aan muziek deed.´ Jongetje ´Dat doet hij ook niet. Maar voor zijn laatste inbraak heeft hij twee jaar cel gekregen.´

 1518 Niet simpel.   Om hem recht te krijgen, moet je hem nat maken. Om hem nat te maken, moet je erop zuigen. Om hem te laten staan moet je eraan likken. Om hem erin te krijgen, moet je mikken en duwen. pfff ... het Is niet simpel om die draad door die naald te krijgen als je 50 plusser bent.

 1519 Uitvindingen Twee Antwerpenaars en een Limburger discussiëren over uitvindingen. Zegt de eerste Antwerpenaar: "Elektriciteit, dat is pas een uitvinding. Je komt de kamer binnen, knipt de schakelaar aan en de lamp brandt." "Mmm," zegt de tweede Antwerpenaar, "ik vind de telefoon beter. Je neemt de hoorn op en je kunt gelijk wie ter wereld bereiken." "Och," zegt de Limburger, "dat is niks in vergelijking met een thermosfles". "Een thermos?", vragen de twee Antwerpenaars zich af. "Ah ja, die houdt je drank koel in de zomer en warm in de winter." "Wel, dat is het principe van een thermosfles?", zeggen de Antwerpenaars verontwaardigd. "Ja," antwoordt de Limburger, "maar hoe weet die thermos wanneer het zomer of winter is?"

 1520 Topmoppen   Mijn vrouw zei dat ik moest stoppen met het online aankopen van zinloze spullen. Ik stuurde haar terug naar Indonesië.

 1521 Een parochiaan vraagt aan de pastoor wat hij doet met het geld dat in de schaal en de offerblokken wordt gedeponeerd. Heel simpel zegt de pastoor, Ik gooi het allemaal in de lucht met de woorden HEER, NEEM WAT U TOEKOMT en wat terug naar beneden valt is van mij.

 1522 Ik ben mijn hond kwijt. Oh help ! Ga je een advertentie in de krant zetten ?, Doe niet zo dom. Mijn hond kan toch niet lezen !

 1523 Waarom drinken muizen geen alcohol ? Ze zijn bang voor een kater !

 1524
 1525
 1526
 1527
 1528
 1529
 1530

moppen deel 11
Het is nooit de bedoeling te discrimineren met deze moppen op geslacht ras of afkomst
volgende moppen pagina klik

Ik heb een hint voor deze moppen pagina

 1531 De juffrouw vroeg aan de leerlingen ´hoelang kan een mens wakker blijven?´ Een eerste leerling antwoord ´48 uur´ Een tweede leerling antwoord ´72 uur´ Als derde antwoord Jantje, hij zegt vastbesloten ´drie weken min een kwartier´ De juf vindt dit een ongewoon antwoord en vraagt Jantje om uitleg, waarop Jantje zegt ´Wel, gisteren zei ons mama tegen ons papa ´kom schat, we gaan vandaag een kwartier vroeger slapen, want het is drie weken geleden´.

 1532 Belgen, Hollander moppen   Een Hollander is zijn dakgoot verven. Ladder tegen de dakrand, verf op de grond. Doopt z´n kwast, loopt naar boven en gaat verven. Loopt weer naar beneden, doopt de kwast. Gaat weer naar boven, en gaat weer verven. Een Belg loopt voorbij en kijkt dat een tijdje aan, en besluit toch even een advies te geven. Hij zegt tegen de Hollander ´Kan je niet beter de pot verf boven aan de trap hangen ?´ Waarop de Hollander antwoordt ´Mij bedrieg je niet, dat zou wel handig zijn, maar hebt ge niet gezien dat er op de pot staat ´Grondverf´

 1533 Schot op reis in Rusland Een Schot was op reis in Rusland,gekleed in zijn kilt. Na veel gezien te hebben besluit hij eens een café te bezoeken. Daar vraagt hij naar een whisky, maar de waard zegt hem dat hij alleen maar wodka kan krijgen als geestrijke drank. Hij maar een wodka gedronken. Die drank viel in zijn smaak en hij goot er maar nog zeven binnen. Eenmaal buiten gekomen krijgt hij de slag van de hamer en valt in een diepe slaap achter een haag. Wat later passeren daar toevallig 2 homo´s en doen de kilt omhoog en doen hun zin met hem. Als de man terug in Schotland is,vragen zijn vrienden hem hoe hij het gesteld heeft in Rusland. Antwoord de man "Rusland is echt de moeite waard om te bezoeken, maar drink daar geen wodka, want verdoeme daar krijg je zeer van aan uw gat".

 1534 Het hiernamaals   Oscar zijn vrouw was kort geleden onverwachts en plots overleden. Nu stond Oscar te wenen aan haar graf. Fietsend passeerde de pastoor, en stapte af. Hij gaf Oscar een troostend woord " Nooit van het hiernamaals gehoord ? Daar kom je vroeg of laat toch weer bijeen." " ’t Is daarom" onderbrak Oscar, "dat ik nu zo ween" Godwaert op http://www.doomkerke.be/moppen_fons_defauw/

 1535 Einstein staat op een receptie Er komt iemand naar hem toe en Einstein vraagt hem "Wat is jouw IQ ?" "250", zegt die persoon. Dus begint Einstein te praten over kwantische natuurkunde, black holes, singulariteiten, ruimte-tijd etc... Na een tijdje komt er een ander naar hem toe en Einstein vraagt hem ook "Wat is jouw IQ ?" "150", zegt die persoon. Dus begint Einstein te praten over fiscaal recht, ethische conflicten met genetische manipulatie etc... Iets later komt weer iemand naar hem toe en Einstein vraagt terug "Wat is jouw IQ?" "100", antwoordt die persoon. En dus begint Einstein te praten over de regering, de lonen, en benzineprijzen etc... Weer iets later komt er terug iemand naar hem toe en Einstein vraagt ook hem : "Wat is jouw IQ ?" "50", antwoordt die persoon. Dus begint Einstein met hem te spreken over Big Brother, Blind Date, De Planckaerts, De Pfaffs etc. Komt er nog wat later nog iemand naar hem toe en Einstein vraagt ook hem "Wat is jouw IQ?" "20", antwoordt die persoon. Zegt Einstein aan hem "En... was er veel volk in de kerk (moskee) ?"

 1536 Ik kan face-book missen. Buiten facebook probeer ik om vrienden te maken en daarom ga ik op straat om aan contacten te geraken. Ik vertel aan zoveel mogelijk mensen die ik ontmoet: "Mijn slaap verleden nacht was niet zo goed, ik zeg hen wat ik klaar maakte om te eten, ook hoeveel keer dat ik op het toilet heb gezeten." Ik vertel hen ook hoe ik me voel en wat ik ga doen en ook wat er gebeurd tijdens de pauze op de noen. Ik luister naar hun gesprekken over vrouw en kind, en zeg hen geïnteresseerd ,hoe leuk ik alles vind. Ik heb al 3 volgelingen, ik verklaar me nader: ik wordt in ´t oog gehouden door 2 agenten en een psychiater".

 1537 Thema Moedermelk   Studenten in een hogere biologie klas kregen hun periode examen. De laatste vraag was ´geef zeven voordelen van moedermelk´ ... De vraag was de moeite waard.
Een student, had het er moeilijk mee, maar hij schreef 1) Het is de perfecte formule voor de baby. 2) Het biedt immuniteit tegen verschillende ziekten. 3) Het is altijd de juiste temperatuur. 4) Het kost niets. 5) Het bindt het kind aan de moeder en vice versa. 6) Het is altijd beschikbaar als het nodig is. En toen wist hij niets meer te bedenken. Tot slot, in wanhoop, net voor de bel ging voor het einde van de test, schreef hij nog vlug bij
7) Het wordt geleverd in twee aantrekkelijke verpakkingen en het is hoog genoeg van de grond zodat de kat er niet bij kan. Hij kreeg zijn 100 punten...

 1538 Een oude meneer bezoekt regelmatig de club voor de derde leeftijd en is er verliefd geworden op een weduwe. Op een dag trekt hij zijn stoute schoenen aan en vraagt haar ten huwelijk. Zij aanvaardt de uitnodiging met enthousiasme. De volgende dag telefoneert hij haar en zegt dat hij het vervelend vindt dat hij haar de dag ervoor ten huwelijk heeft gevraagd maar niet meer weet of ze ´ja of nee´ geantwoord heeft. Oh! Zegt ze ´ik ben blij dat je me belt want ik herinner me dat ik ja gezegd heb maar ik weet niet meer tegen wie.

 1539 "Artritis" Een dronken, fel naar rum geurende man zat in de metro naast een priester. Zijn das zat vol vlekken, zijn wangen zaten vol rode lippenstift en een halflege fles Bacardi stak deels uit de zak van zijn verkreukte vest. De man opende zijn krant en begon erin te lezen. Na een vijftal minuten richtte hij zich tot de priester en vroeg "Zeg, Eerwaarde, "wette gijd'oerzaak van... artritis?" Ja, mijn zoon, dat komt door erg losbandig te leven, om te gaan met goedkope, dwaze vrouwen, teveel alcohol te drinken, minachting te betonen voor je medemens, te slapen met prostituees, geen bad te nemen, enzovoort..." "Awel merci!" mompelende dronken man terwijl hij terug zijn krant indook. De priester, nadenkend over wat hij gezegd had, stootte de man aan en zei ter verontschuldiging: "neem me niet kwalijk. Ik wou niet zo sterk betuttelend overkomen. Hoe lang heb je al artritis?" "Ikke ? Ik heb genen artritis, eerwaarde, mor ik heb hier just geleze dat de paus dat heeft..."

 1540 Een Duitser, een Engelsman en een Marokkaan zitten in een restaurant. Aan de overkant zit een man te eten die sterk op Jezus lijkt De Duitser kan het niet laten te zeggen dat hij echt wel sterk op Jezus lijkt. Ik ben Jezus, zegt de man. Dat treft, zegt de Duitser, ik ben een goed katholiek en mocht je mij van mijn migraine kunnen afhelpen. Jezus raakt zijn voorhoofd aan en meteen houdt de pijn op. De Duitser vertelt het verhaal aan zijn tafelgenoten en de Engelsman gaat nu op Jezus af, Ik heb een ongeneeslijke rheuma, met uw genade zal ik genezen. Jezus raakt de schouder van de Engelsman aan en hij is meteen van z'n kwaal verlost. De Engelsman vertelt zijn verhaal, maar de Marokkaan geeft geen krimp. Na een poosje komt Jezus aan de tafel en vraagt aan de Marokkaan, Zeg vriend, heb jij geen enkele ziekte of pijn ? Waarop de Marokkaan zegt, waag het niet om mij aan te raken, ik ben in ziekenverlof !

 1541 Een vrouw ligt op de afdeling gynaecologie op een speciale stoel, in de welbekende houding voor inwendig onderzoek. Er komt een man binnen in een witte jas, knikt vriendelijk naar de vrouw, kijkt aandachtig tussen haar benen, zegt haar gedag en gaat weer. Daarna komt weer een man met witte jas binnen, Lacht vriendelijk naar haar, controleert haar spreidstand en gaat weer. Als een derde man met witte jas binnenkomt en haar nauwkeurig bekijkt, roept de vrouw uit Zeg, wanneer word ik nou eindelijk eens geholpen ? Waarop de man zegt, geen idee, wij zijn hier de gang aan het schilderen.

 1542 Politiek Op een dag was de Eerste Minister op zoek naar een gezelschapsdame. Hij stapte een plaatselijk bordeel binnen waar een drietal meisjes aan de toog zaten. Hij stapte op hen af en zei: "Ik ben de Eerste Minister, hoeveel moet het kosten voor een uurtje?" Het eerste meisje antwoordde: "200 EUR." Hij stelde het tweede meisje dezelfde vraag en ook zij antwoordde: "200 EUR." Dan richtte hij zich tot het derde meisje en vroeg hetzelfde. Haar antwoordt was: "Geloof me, meneer de Eerste Minister, als jij mijn rokje zo hoog krijgt als de belastingen, mijn slipje zo laag als de lonen, dat ding van jou zo hard als de tijden en hem zo hoog kunt houden als de inflatie, en als je me naait zo hard zoals je de bevolking naait, dan meneer de Eerste Minister is het voor jou helemaal gratis..."

 1543
 1544
 1545
 1546

 1547 Kardinaal Daneels en aartsbisschop Léonard zijn een pint aan het drinken in een café tegenover een bordeel. Ze zien een Joodse rabbijn het bordeel binnenstappen. Hoe triest zegt aartsbisschop Léonard, om iemand van het geloof zo van het rechte pad te zien afdwalen. Een paar minuten later zien ze een imam het bordeel binnenstappen. Helaas, zegt kardinaal Danneels, ook onze moslimbroeders vallen voor de vleselijke bekoring. Nog tien minuten later zien ze bisschop Bonn y het bordeel binnengaan. Ah, hoe spijtig, zegt aartsbisschop Léonard, er zal één van de meisjes op sterven liggen.motorhomes Elnagh A Loft alkoof Alpha Temse
Click
Elnagh A Loft Alpha Temse


Fiat Camper Servises
Fiat Camper Services
Motorhomerepair Decock carrossereie
Motorhomerepair carrosserie


motorhomes Elnagh A Loft alkoof Alpha Temse
Click
Elnagh A Loft Alpha Temse


Denys Motorhomes Tielt Sunlight Active T 68
DENYS Motorhomes in Tielt

Meer moppen websites :

www.moppensite.be

Uitlaat Humo

www.moppen.be/Homepage Willy

Debestemoppen NL

Moppenpagina

Moppen van Fonne

moppen deel 11
Het is nooit de bedoeling te discrimineren met deze moppen op geslacht ras of afkomst

Vindt u een mop ongepast ?
laat het ons weten, de mop
wordt onmiddellijk verwijdert of aangepast

Ik heb een hint
voor deze
moppen pagina

volgende moppen pagina klik
naar moppen 1Vindt u een mop ongepast ? laat het ons weten,
de mop wordt onmiddellijk verwijdert of aangepast


YouTube Videos reizen motorhomes
motorhome 
reizen op video  

motorhome ski logo
met parking   
in 6 landen      

Kerstman icon
        Kertsmarkten
         Duitsland

Duitsland winterland ski en kerstmarkten
Duitsland skiregio´s 
en kerstmarkten
4 winter


 1548 Een goed excuus, Een man heeft een nieuwe Mercedes gekocht en gaat op een mooie zomeravond even lekker een stuk rijden. Het dak eraf, de wind glijdt door zijn haar en hij besluit eens te kijken hoe hard zijn wagen nou eigenlijk kan. Net als de kilometerteller een respectabele 180 km/u aangeeft, ziet hij in zijn spiegel 2 blauwe zwaailichten. "Met geen mogelijkheid dat ze een Mercedes kunnen bijhouden," denkt hij nog en trapt de bolide nog harder op zijn staart. Pijlsnel vliegt hij over de weg : 190, 200, 230 zelfs, maar.. de politie zit nog steeds vlak achter hem. "Waar ben ik godsnaam mee bezig?" denkt hij en hij gaat naar de kant van de weg. De agent loopt naar hem toe, pakt zijn rijbewijs zonder ook maar iets te zeggen, bekijkt zijn rijbewijs en auto aandachtig. Ineens zegt hij: "Ik heb een lange zware dag achter de rug en jij bent echt de laatste die ik aan de kant zet vandaag. Ik heb geen zin in nog méér papierwerk dus als je me een zééééér goed (!!!) excuus kan geven, ééntje die ik ook nog nooit eerder heb gehoord waarom je zo scheurde over de weg, dan laat ik je gaan!" "Afgelopen week is mijn vrouw ervandoor gegaan met een politieagent," zegt de man, en ik was bang dat je haar terug wilde geven ! Waarop de agent zegt Een prettige avond nog...


 1549 Twee rijkswachters. Voor alles is een oplossing. Twee rijkswachters Marcel en Thibeau reden ’s avonds vermoeid terug naar het bureau, maar op een landelijke wegel zien ze daar een boer, heftig armzwaaiend: Pas op : hier is gevaar. Ze stoppen en ze herkennen seffens Hector hevig gesticulerend naast zijn tractor. "Al ploegen heb ik mij haast doodverschoten ‘k ben hier op 2 obussen uit 14-18 gestoten. ‘k Liet alles onaangeroerd, ‘ k heb geen risico genomen, verwittig DOVO dat ze seffens moeten komen. ’t Zijn wellicht gifbommen, ‘k vertrouw het niet misschien wel gevuld met het dodelijk Yperiet." De chef kijkt op zijn uurwerk, ’t is al na de vijven. "Onze dienst zit er op , we kunnen niet langer blijven, maar ‘k heb een oplossing hier gaan we niet discussiëren we nemen ze mee, we zullen ze op de koer deponeren. Daar liggen ze veilig, achter grendel en slot." "Hela" zegt Thibeau, " obussen in onze combi, zijt ge zot, Stel dat er één ontploft, wat is dan uw excuus ? " "Heel simpel " zegt de chef: " we zeggen : we vonden maar 1 obus. Godwaert http://www.doomkerke.be/moppen_fons_defauw/


 1550 Dat was de bedoeling Oscar, alom gekend, had een duister verleden en zo ging hij eens binnen in een huis van lichte zeden, De meisjes waren galant en noemden hem hun schat zodanig dat er 2 min later al eentje bij hem zat. Samen hebben ze enkele glaasjes genut Maar Oscar wilde meer, hij wilde het van het. Boven haalde hij met een geniepige geste zowaar een revolver uit de zak van zijn veste. Hij verborg het wapen onder een kussensloop. Ze deden hun ding en nog een hele hoop. Oscar kleedde zich aan, ’t was weer een heer en nonchalant stak hij ’t schietding in zijn vestzak weer. Oef, zei het meisje met een verlossende zucht ‘k voel me weer veilig, ‘k ben opgelucht. ‘k Heb ze nogal genepen, echt waar, dat was de bedoeling zei Oscar.
Godwaert 11 09 2014 http://www.doomkerke.be/moppen_fons_defauw/

USA toterhomes
naar USA Toterhomes
Tips
Aankooptips 1
Afschrijving new
Zithoek
Bedden new
MH parkings
Parking Aarschot
Rochehaut
Temse De Zaat
Vleteren
Motorhomes
Campervan
Buscampers
Opzetcampers
Verdelers
Techniek
Accu laden
Fiat motor
verwarming ALDE
Herstellers MH
Diversen
Spanje rondrit
YouTube 1  |  2
Zuid Europa
LPG flessen of tank

moppen deel 11
Het is nooit de bedoeling te discrimineren met deze moppen op geslacht ras of afkomst

Vindt u een mop ongepast ?
laat het ons weten, de mop
wordt onmiddellijk verwijdert of aangepast

Ik heb een hint
voor deze
moppen pagina

volgende moppen pagina klik
naar moppen 1Mobilhome Dethleffs Globebus I klik
Denys in Tielt West-Vlaanderen

dode link of een mop sturen

dode link melden
stuur een mop
  Moppen   1   |   2  |    3
  moppen   4   |   5  |    6
  moppen   7   |   8  |    9
  moppen 10  | 11  |  12
  Moppen  13 |  14  |  15