Adria Matrix camper
  Moppen   1   |   2  |    3
  moppen   4   |   5  |    6
  moppen   7   |   8  |    9
  moppen 10  | 11  |  12
  Moppen  13 |  14  |  15

Schoonmoeder moppen deel 13

HOME
Wallonie Tourism
campersite
HOME campersite

Nieuw Forum
Kalender
Sitemap
Verdelers Belgie

Links naar nuttige websites over motorhomes

100 Merken
33 VAN Merken
80 merken USA
Clubs MH

motorhomes Te Koop in 5 prijsklassen

onder 25000 €
plus 25000 €

Motorhome verhuur klik

campersite menu Motorhomes klassen

Campervan
VAN upd
6 meter MH

menu Motorhomeparkings

Ideale parking
Duitsland

motorhome parkings camperplaatsen in Belgie

Aalst O-Vl
Antwerpen
Arlon
Assenede

100 reisverhalen met mobilhomes klik

Alle reizen
Benidorm
Cote Fleurie

dusseldorf 2013

Dusseldorf 2001

naar ALDE verwarming klik

Alde verwarming
Banden
Verwarming

Tips

Aankooptips 1
Afschrijving
Nummerplaat

Aanhangwagens voor achter de motorhome

Autotransporter

Toerisme Waarheen

Vlaanderen
Wallonie

YouTube

MH reizen

facebooktwitter

disclaimer klikBelgie gratis wifi

rijbewijs C met medische keuring
C rijbewijs  
dokterattest    

facebook campersite
facebook campersite
3  


park4night motorhome parkings logo
park4night  
camperplaatsen  

CardStop klik

sitemap icon 
75 x link  
3_2    


brandstof prijzen en verkeer

Restaurantgids Spanje klik
om af te drukken  

champagne streek bezoeken
over Champagne 
3_bis 

30 mrt 2012
9771 0032

opmaak layout
opmaak layout noel

 LEES DIT EERST   Het is nooit de bedoeling te discrimineren op geslacht ras of afkomst, kunt U niet tegen een mop sluit dan deze pagina. klik HIER

13 1 Een stel stoer uitziende groep motorrijders waren aan het rijden toen ze een meisje zagen dat op het punt stond van een brug af te springen en ze stopten. De leider, een grote bebaarde man, stapt van zijn motor en zegt : "Wat ben je aan het doen?" "Ik ga zelfmoord plegen" zegt ze. Omdat hij niet overgevoelig wil overkomen, wilde hij toch deze gelegenheid niet missen en dus vroeg hij.. "Wel, waarom geef je me geen kus voordat je springt ?" En ze doet het... en het was een lange, intensieve kus.. Nadat ze waren uitgezoend zei de motorrijder: "Wow, dat was de beste kus die ik ooit gehad heb. Je gooit een waarlijk talent weg. Je zou beroemd kunnen zijn. Waarom ga je zelfmoord plegen?" "Mijn shoonmoeder wil niet dat ik me als een meisje kleed..."


Vindt u een mop ongepast ? laat het ons weten,
de mop wordt onmiddellijk verwijdert of aangepast.


 13 2 Wat is het ideale gewicht van een schoonmoeder ? 3 kg inclusief urn

 13 3 Wat moet je doen als je schoonmoeder uitgaat ? Opnieuw aansteken !

 13 4 Wat moet je doen als je schoonmoeder op het raam tikt ? De oven hoger draaien !

 13 5 Heb een stukje grond gekocht voor m´n schoonmoeder... Alleen ze wil er nog niet in !

 13 6 Wat is het Japans voor schoonvader ? bangvantang

 13 7 Wat moet je doen als je schoonmoeder in de schijnwerpers staat ? De gaspedaal induwen

 13 8 En de bediende vroeg aan zijn chef : "Ik wil graag naar de begrafenis van mijn schoonmoeder." Chef : "Ja, wie wil dat niet graag."

 13 9 Hoe begraaf je je schoonmoeder ?
op haar buik, moest ze schijndood zijn begint ze te graven naar beneden

 13 10 Een man gaat met zijn hond naar de dierenarts, Mijnheer, kan u de staart van mijn hond afsnijden, nee zegt de dierenarts dat kan en mag niet, trouwens, waarom wil u dat doen ? Wel mijn schoonmoeder komt op bezoek, en ik wil geen enkel teken in huis die er op wijst dat mijn schoonmoeder welkom is.

 13 11 Wat doe je als je schoonmoeder een epilepsieaanval krijgt in bad ? je was erbij steken.

 13 12 ik kwam laats me schoonmoeder tegen op de fiets, ze zei dat ze naar de graafplaats ging, dus vroeg ik "wie brengt dan je fiets terug ?"

 13 13 Vorige week rende m´n schoonmoeder achter de vuilniswagen aan en riep : Ik ben toch niet te laat voor de vuilnis ?" Zegt die vuilnisman : "Nee hoor, spring maar achterin !

 13 14 Lieve schoonmoeder, helaas kan ik, wegens een viswedstrijd, op moederdag niet van de partij zijn bij uw traditionel gezellige koffietafel, maar koop voor u zelf een mooie bos bloemen. Met hartelijke groeten van uw liefhebbende schoonzoon Michel. PS: Ik had er een briefje van 50 euro bij willen doen, maar de envelop was al dichtgeplakt !

 13 15 Hoe noem je een schoonmoeder die veel reist : trektang.

 13 16 Moeders weten het best : Tijdens de viering van hun 50 jarig huwelijksverjaardag vertelde de man over zijn jeugd herinneringen. Telkens hij vroeger thuis kwam met een meisje was deze niet naar de zin van zijn moeder. Dus zocht hij een meisje die op zijn moeder geleek, en zelfs de gewoonten van zijn moeder had, maar deze was dan weer tegen de zin van zijn varder.

 13 17 Wat is de overeenkomst tussen een schoonmoeder en een paddestoel ?
als je de verkeerde treft ga je eraan kapot

 13 18 Wat moet je doen als je schoonmoeder op je af komt wankelen ? Nog een keer schieten.

 13 19 Een oude schoonmoeder vraagt aan haar kleinzoon : Hoe noemt die nu weer, die knappe jonge Duitser die me volledig zot maakt ? Alzheimer oma.

 13 20 Schoonmoeder zwemt voor de eerste keer in de Noordzee. Ze jubelt het uit. Kijk toch eens hoe de golven mij omarmen, roept ze lyrisch. Ja ! roept haar schoonzoon terug. Van het Noordzeewater is het bekend dat het een zeer slechte smaak heeft !

 13 21 Adam en Eva waren de gelukkigste mensen ter wereld, ze hadden geen van beiden een schoonmoeder.

 13 22 Hoe noem je een etentje met je schoonmoeder ? Geldverspilling.

 13 23 Waarom gaat een schoonmoeder niet naar de hemel ? Een draak kan niet zo hoog vliegen.

 13 24 Een koppel heeft ruzie gehad. De vrouw belt haar moeder en zegt : "We hebben weer ruzie gehad, ik kom bij jou wonen". Waarop zij zegt : “Nee schat, hij moet boeten voor zijn fouten. Ik kom bij jou wonen".

 13 25 Een man krijgt van zijn dokter te horen dat hij nog maar zes maanden te leven heeft. Daarop besluit hij bij zijn schoonmoeder in te gaan wonen, want 6 maanden leven bij haar voelt aan als een eeuwigheid.

 13 26 twee mannen zitten in een café zegt de één tegen de ander: mijn schoonmoeder is een engel. Zegt de ander : dan heb je geluk de mijne leeft nog.

 13 27 Waar woont de beste schoonmoeder ? De beste lokatie voor uw schoonmoeder tegenwoordig Fukushima

 13 28 Waarom worden schoonmoeders dieper begraven dan andere mensen ? Diep in de grond zijn ze zo slecht nog niet.

 13 29 Hij neemt zijn schoomoeder altijd mee met de motorhome, dan hoeft hij haar niet te kussen bij het afscheid.

 13 30 Hoe noemt een Chinees zijn schoonmoeder : Taai Kreng

moppen deel 11
Het is nooit de bedoeling te discrimineren met deze moppen op geslacht ras of afkomst
volgende moppen pagina klik

Ik heb een hint voor deze moppen pagina

Vindt u een mop ongepast ? laat het ons weten,
de mop wordt onmiddellijk verwijdert of aangepast.

 13 31 Sint-bernardhond op de begrafenis : Bij een begrafenis loopt achter de lijkwagen een man met een sint-bernard . Daarachter lopen nog 500 mannen. Vraagt een toeschouwer aan man met de sint-bernardshond: "Wie wordt hier begraven ?" "Mijn schoonmoeder" zegt de man. "En wat doet die sint-bernard er dan bij?" "Die heeft haar doodgebeten." "Och", zegt de toeschouwer, "mag ik hem lenen ?" Zegt de man, Achteraan aansluiten !

 13 32 Een man wordt door de rechter veroordeeld tot een boete van 103 gulden omdat hij zijn schoonmoeder een fikse klap heeft gegeven. "Waarom zo´n vreemd bedrag?" vraagt de veroordeelde. "Drie gulden boete plus 100 gulden vermakelijkheidsbelasting !" is het antwoord.

 13 33 Ik ga op safari met mijn vrouw en mijn schoonmoeder. En op een dag hoor ik ´s morgens mijn vrouw gillen : "Kom snel, d´r staat een leeuw bij mijn moeders tent ! Doe iets !" Ik zeg tegen haar : "Wacht even; ik wil wel eens zien hoe die leeuw zich hieruit redt."

 13 34 Zit ik thuis, komt er opeens mijn buurman aanlopen en schreeuwt: “Help, help !" Ik vraag hem wat er is en hij zegt: “Mijn schoonmoeder wil uit het raam springen !" Ik zeg:"Nou laat haar mooi springen." Maar hij zegt:"Dat is het hem juist. Ik krijg het raam niet open."

 13 35 Twee vrienden ontmoeten elkaar op straat. Zegt de ene: ´Goh, ik hoorde, dat je schoonmoeder is gestorven. Wat had ze?´ ´Och, een beetje sieraden, een TV en wat spaargeld...´ ´Neeh - ZO bedoelde ik dat toch niet. Ik bedoel, wat kwam ze tekort?´ ´Nou ja, een fatsoenlijke oude-dag-verzorging, spaarboekjes, eigendom...´ ´Man - DAT bedoel ik toch ook niet. Ik wilde weten, WAAROM ze stierf !´ ´Ach zo. Tja - dat was erg stom. Ik vroeg haar of ze ´n kilootje aardappels kon halen in de kelder. Toen is ze uitgegleden op de keldertrap en brak haar nek.´ ´Ongelofelijk, echt... En? Wat hebben jullie toen gedaan ?´ ´...Toen hebben we macaroni gegeten !´

 13 36 Schoonmoeder heeft besloten een test te doen. Op een mooie zomerse namiddag wandelt ze met Frank langs een kanaal. Plots slaat ze zogezegd haar voet om en valt in het kanaal. Frank twijfelt geen seconde en springt achter haar aan. De volgende dag staat er voor Frank zijn huis een Peugot 205 cabrio met op het dashboard een briefje : "Beste Frank, bedankt voor hetgeen je voor me gedaan hebt, je schoonmoeder Greta." Een week later is het de beurt aan Dirk. Terug wandelen ze langs het kanaal, Greta slaat zogezegd haar voet om en struikelt in het water. Ook Dirk aarzelt geen seconde en redt haar van de verdrinkingsdood. De volgende dag staat ook voor Dirk zijn woning een Peugot 205 cabrio met een briefje dat zegt : "Lieve Dirk, bedankt voor hetgeen je voor me gedaan hebt, je schoonmoeder Greta." De volgende week is het Bertrand zijn beurt. Weer langs het kanaal wandelen, voetje omslaan en in het water vallen. Nu, Bertrand, die kijkt even naar links en rechts, die ziet dat er niemand in de buurt is en wandelt verder. De volgende dag staat er voor Bertand zijn garagepoort een Porsche 911 cabrio ! Ook hij vindt een briefje op het dashboard met de tekst: "Beste Bertrand, bedankt voor hetgeen je voor me gedaan hebt, je schoonvader Albert."

 13 37 Er komt een man lachend op het politiebureau. Zegt die: "Mijn auto is gestolen" Agent : "Moet u daar nou om lachen?" De man : "Ja, mijn schoonmoeder zit er nog in."

 13 38 ´´De Pol zijn schoonmoeder is gestorven en hij heeft dat gaan aangeven op ´t stadhuis bij Kapmaekerkie. Den diene zette zijne pincenez (bril???) op, keek derboven en vroeg: -Haar naam ? Pelagie Plancke. Straat ? ´t Manestraatje Stad ? Roeselare -Geslacht ? Geslacht ? !, lachte Pol, op ´t gemak é Kapmaekerkie, z´is vanzelfs dood gegaan zenne !

moppen tappen deel 1  13 39 Dokter moppen : Jans praatzieke schoonmoeder ligt ziek in bed.
De dokter komt langs en stopt een thermometer in haar mond. "En nu een kwartiertje uw mond dichthouden mevrouw." zegt de dokter. Jan vraagt op de gang aan de dokter: "Zeg dokter, hoeveel kost zo´n thermometer ? "

 13 40 Enkele manieren om uw schoonmoeder aan te geven dat ze vrij ongelegen komt: Ken ik u ergens van? Oh, sorry, ik had u niet herkend zonder snor." "Komt u binnen ! Bent u te voet of hebt u de bezem genomen?" "Welkom, welkom ! Pak twee stoelen en ga zitten." "Ach, u bent het. Ze vertelden op het weerbericht al dat de winter voor de deur stond, maar dit is overdreven." "En, is er niemand anders bij u? Een ongeluk komt toch nooit alleen?" "Drinkt u iets? Een Molotovcocktail?"

 13 41 Een uitdrager belde aan bij mijn schoonmoeder en vroeg haar of ze soms nog wat lege bierflesjes had die hij mocht hebben. Mijn schoonmoeder antwoordde gedegouteerd: ‘Zie ik eruit als iemand die bier drinkt?’, waarop de man antwoordde : ‘Sorry mevrouw, u hebt gelijk, maar hebt u dan misschien wat oude azijnflessen?’

 13 42 Er staat een mannetje op het Muntplein in Amsterdam. Als er een tram aankomt, geeft hij een kus op de voorruit en gooit een bos bloemen naar binnen. Lijn 26 komt voorbij: kus op de voorruit en een bos bloemen naar binnen. Lijn 25 komt voorbij: kus op de voorruit en een bos bloemen naar binnen. Lijn 16 komt voorbij: kus op de voorruit en een bos bloemen naar binnen. Een man aan de overkant staat dat zo eens aan te kijken. Op een gegeven moment loopt hij naar het mannetje en vraagt: "Wat doet u nou toch steeds?" Zegt het mannetje "Hier is mijn schoonmoeder hier aangereden door een tram, maar ik weet niet welke bestuurder ´t geweest is."

 13 43 Een pasgetrouwde boer en zijn vrouw werden uitgenodigd door de moeder van de bruid. Deze wilde meteen de boerderij komen bekijken. De boer probeerde oprecht vriendelijk te zijn tegenover zijn schoonmoeder, hopende dat hij een vriendschappelijke relatie met haar zou kunnen krijgen. Bij elke gelegenheid die zich voordeed zat ze zonder doel te zeuren, veranderingen te vragen, ongevraagde adviezen te geven en maakte ze het leven van de boer en zijn bruid ondraaglijk. Terwijl ze door de schuur liepen, sprong de ezel van de boer plotseling naar voren en stootte de schoonmoeder voor haar hoofd, waardoor ze ogenblikkelijk stierf. Op de begrafenis een paar dagen later, stond de boer naast de kist en begroette de mensen die langsliepen. De pastoor zag dat wanneer er een vrouw langsliep die iets tegen de boer fluisterde, hij ja-schudde met zijn hoofd en iets terugzei. Wanneer er een man langsliep die iets tegen de boer fluisterde, schudde hij nee en mompelde hij iets terug. De pastoor, die dit toch wel een beetje merkwaardig vond, vroeg na afloop van de begrafenis waarom hij toch telkens ja en nee schudde. De boer antwoordde : De vrouwen zeggen: ´Wat een verschrikkelijk drama.´ en ik knik ja en zeg: ´Ja, dat was het zeker.´ De mannen vragen : ´Kan ik jouw ezel lenen?´ en ik schud nee en zeg: ´Dat kan niet, hij is al voor een heel jaar volgeboekt.´

 13 44 Bij een auto-ongeluk raakt een jonge vrouw ernstig gewond aan haar gezicht. Voor de operatie haalt de plastisch chirurg een flinke lap huid uit de bilpartij van haar echtgenoot voor de noodzakelijke huidtransplantatie. Na de operatie zegt de vrouw tegen haar man: "Lieverd, fantastisch toch dat je dit voor mij hebt gedaan." Waarop haar man antwoordt : "Geen dank schatje, want kun je je voorstellen wat ik zal denken, telkens als je moeder jou in het vervolg een zoen zal geven ?"

 13 45 Mijn schoonmoeder vroeg me: ‘Als je toch zo’n hekel aan me hebt, waarom staat mijn foto dan op de open haard ?’ Ik vertelde haar dat de kinderen zo van het vuur wegbleven.

 13 46 Een man laat een huis bouwen. De architect vraagt hem hoe de woning er uit moet ziet. Antwoordt de man, Rond. De architect Ja maar mijnheer, hoe moet bijvoorbeeld uw woonkamer er uit zien ? De man Rond ! Architect Maar mijnheer, ik begrijp u niet goed, en uw WC dan ? De man Rond ! Architect En uw gang dan ? De man Ook rond, rond, alles rond ! Architect Maar mijnheer, dit is niet te realiseren, hoe komt u daarbij. Leg me dat eens uit ! De man: "Nou, ik hoorde mijn schoonmoeder gisteren tegen mijn vrouw zeggen, als je toch aan 't bouwen gaat, dan kun je misschien hier of daar wel een hoekje voor mij vinden om te wonen."

 13 47 Een man loopt over de strand en komt een lamp tegen met een geest erin. De geest komt eruit en zegt: "U heeft drie wensen, maar denk goed na, want je schoonmoeder krijgt het dubbele van wat jij wenst. De man wenst een villa. Hij krijgt een villa en zijn schoonmoeder krijgt er twee ! "Ik wil een jachtboot." Hij krijgt een jachtboot en zijn schoonmoeder krijgt er weer twee. "Dit is uw laatste wens, denk goed na", zegt de geest. Dus die man denkt na en na een tijd zegt hij : "Sla mij maar half dood !"

 13 48 Henk en z´n schoonmoeder zitten te eten in een restaurant, op een gegeven moment steekt de schoonmoeder een stukje vlees aan haar vork en vraagt aan Henk : "wat voor vlees is dit? varkensvlees of kippenvlees ?" henk vraagt : "aan welke kant van de vork bedoel je ?"

 13 49 Een Moeder stopt onverwachts aan het huis van haar pas getrouwde zoon. Ze belde aan en liep naar binnen, daar zag ze haar Schoondochter helemaal naakt op de bank liggen.
Zachte muziek speelde, en de geur van parfum vulde de kamer. Wat doe je ? vroeg ze aan haar Schoondochter ? Ik wacht op mijn man die nu moet thuiskomen van zijn werk antwoord de Schoondochter aan haar Schoonmoeder. "Maar je bent naakt !" zegt de schoonmoeder. Moeder zegt de schoondochter, dit is mijn mooiste jurk, mijn LOVE kleedje. Love kleedje, maar je bent naakt ! ja zegt het meisje mijn man wil dat ik dit kleedje draag als hij thuiskomt van zijn werk. Hij vindt dit het einde, elke keer als hij mij ziet in deze jurk. Uw zoon wordt dan romantisch en kan zich uren amuseren zonder dat hij er genoeg van krijgt.

De Schoonmoeder gaat naar huis en kleedde zich uit, neemt een douche, en gebruikt haar beste parfun, ze dimd het licht en legt een romantische CD op. Ze legt haar nu op de bank te wachten tot haar man thuiskomt. Haar man komt eindelijk thuis en ziet haar daar uitdagend op de bank liggen. Wat doe je hier zo naakt op de bank ? vraagt hij. Dit is mijn mooiste jurk fluisterde ze sensueel.
Dan mag je wel eens de plooien gladstrijken zegt haar man.

 13 50 George gaat op vakantie naar het Midden-Oosten en neemt de meeste mensen van zijn familie, waaronder zijn schoonmoeder mee. Tijdens hun vakantie, net terwijl zij Jeruzalem, bezoeken overlijd de Schoonmoeder van George.
Met de overlijdensakte in de hand gaat George naar het Bureau van het Amerikaanse Consulaat, om afspraken te maken om het lichaam terug te sturen naar de Verenigde Staten voor een goede begrafenis.
De Consul luisterde naar het overlijden van de Schoonmoeder, en stelde George het volgende voor. Mijn vriend, het terugsturen van een lichaam naar de States voor de begrafenis is erg, erg duur. Het kan u maar liefst $ 5.000 dollar kosten. De Consul vervolgde, In de meeste van deze gevallen beslist de persoon die verantwoordelijk is voor het verblijf alhier om het lichaam hier te begraven. Dit zou slechts $ 150 dollar kosten.
George denkt enige tijd na, en geeft dan zijn antwoord aan de Consul, Het kan mij niet schelen hoeveel het zal kosten om het lichaam van mijn Schoonmoeder terug te sturen naar de States, ik wil het toch doen.
De Consul denkt even na en zegt : Je moet je Schoonmoeder wel erg liefgehad hebben gezien het verschil in prijs tussen $ 5.000 en $ 150 dollar. Nee, het is het niet zegt George. ik weet van een geval hier in Jerusalem, vele jaren geleden hebben ze hier iemand begraven, en na de derde dag is hij weer verrezen.
Bijgevolg wil ik dat risico niet nemen !.

 13 51 Een schoonmoeder komt op bezoek in de materniteit. Na dat ze haar eerste kleinkind gezien heeft zegt ze tegen haar schoondochter Ik wil niet onbeleefd zijn, maar dit kind gelijkt in niets op mijn zoon ! De schoondochter trok haar rok omhoog, duwde haar slip naar beneden en zei Ik wil niet onbeleefd zijn, maar dit is een pruim en geen kopieermachine !
autoweg parkings NIET overnachten


Decock carrossereie klik
klik
DCR werkt met verf van BASF Glasurit
een garantie voor optimale kwaliteit


Dicar Verhuur motorhomes
klik
Dicar verhuur


elektronische identiteitskaart
Via Police-on-web
kan je met de eID woningtoezicht aanvragen voor de periode dat je
afwezig bent.
Zo vertrek je met een gerust hart op vakantie.
Wat kan ik doen met mijn eIDYouTube icon
Schoonmoeder
thuisbrengen


Schoonma is dood

Schoonma afhalenClick
Verkoop je Schoonmoeder


Click
Relatieproblemen door
je Schoonmoeder

Concorde Charisma III MH
Concorde Charisma 3e generatie


Motorhome Concorde Carver integraal klik
Click
Motorhome Concorde Carver
Info bij Alpha Motorhomes in Temse
Meer moppen websites :

www.moppensite.be

Uitlaat Humo
moppen deel 11
Het is nooit de bedoeling te discrimineren met deze moppen op geslacht ras of afkomst

Vindt u een mop ongepast ?
laat het ons weten, de mop
wordt onmiddellijk verwijdert of aangepast

Ik heb een hint
voor deze
moppen pagina

volgende moppen pagina klik
naar Moppen 14


Vindt u een mop ongepast ? laat het ons weten,
de mop wordt onmiddellijk verwijdert of aangepastSURFTIPS    

RondritSpanje
LiFePo4 accu
Campervan
Weer in EU
Zitgroep
Video MH Reizen
Reisemobiltreffen
Kostprijs
6 meter MH new icon
MH Horsetrucks

YouTube filmpjes op video


Reizen
Brand Ongeval
Diverse videos
Motorhomes

Futuria sport camper
naar Exclusieve Sportmotorhomes

Tips
Aankooptips 1
Afschrijving new
Zithoek
Bedden new
MH parkings
Parking Aarschot
Rochehaut
Temse De Zaat
Vleteren
Motorhomes
Campervan
Buscampers
Opzetcampers
Verdelers
Techniek
Accu laden
Fiat motor
verwarming ALDE
Herstellers MH
Diversen
Spanje rondrit
YouTube 1  |  2
Zuid Europa
LPG flessen of tank

dode link of een mop sturen
dode link melden
stuur een mop
  Moppen   1   |   2  |    3
  moppen   4   |   5  |    6
  moppen   7   |   8  |    9
  moppen 10  | 11  |  12
  Moppen  13 |  14  |  15